Kayla Itsines komt naar Nederland!

Ik heb ontzettend goed nieuws! Vanochtend werd ik wakker en ik had opmerkelijk veel meldingen op mijn telefoon en wat bleek? Vriendinnen van mij lieten me weten dat Kayla Itsines naar Nederland zal komen voor een GRATIS bootcamp! De Australische fitnessguru die de Bikini Body Guide heeft ontwikkeld is ontzettend succesvol en ik ben groot fan! In deze blog vertelde ik al over mijn Fitjourney met Kayla en liet ik zien wat voor resultaat ik heb geboekt. Gaan jullie mee naar de Bootcamp? Het wordt georganiseerd door GlamourNL en zal plaatsvinden op zaterdag 6 juni op de Jaap Edenbaan in Amsterdam van 11:00-16:00. Speciaal voor deze dag wordt de Jaap Edenbaan in Amsterdam omgetoverd tot een fitnesswalhalla, waar lezeressen naast Kayla’s bootcamps ook yoga-sessies kunnen volgen en een spet­terende fashionshow met de nieuwste sportkleding gepresenteerd krijgen. In de modeshow lopen bekende fitblog­gers uit Nederland mee om het thema kracht bij te zetten. Tevens is deze dag de kick-off van de Glamour Health Challenge maand. Het enige wat je moet doen is jezelf op ‘aanwezig’ zetten op Facebook en op vertoon van je Glamour (het juli-nummer) die dag mag je meedoen!

kayla kayla

Om het even samen te vatten:

Wie: Kayla Itsines komt naar Nederland (volg Kayla op Instagram: @Kayla_itsines)

Wat: Een bootcamp geven die gratis is!

Waar: Jaap Edenbaan in Amsterdam (naast Science Park)

Wanneer: Zaterdag 6 juni van 11:00 – 16:00

Hoe: Zet jezelf op aanwezig op Facebook en neem je Glamour (juli-nummer) mee! Klik hier voor het evenement

Hieronder zie je wat foto’s van Kayla’s bootcamps in Australie (die altijd gratis zijn!)

bootcamp

boot

boott

Wil je meer weten over Kayla Itsines en haar sportprogramma? Klik dan hier. Ben je benieuwd naar mijn persoonlijke ervaringen met de BBG? Klik dan hier of check mijn Instagram!

Laat ons weten of je naar haar bootcamp gaat!style=”display:inline-block;width:728px;height:90px”
data-ad-client=”ca-pub-7196577516349647″
data-ad-slot=”1063587405″>

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

  • Yessssss! Ik ben zo blij dat ze hier heen komt! Ik ben recentelijk begonnen met het programma en ik vind het best zwaar, maar ook een super uitdagend programma en ik ga zeker weten naar deze boot camp! So excited!! Kayla lijkt me een topwijf die je heel goed kan motiveren. Ik heb er nu al zin in!!

Reageren

Your email address will not be published.