WIN: Smaakvolle én bewuste producten van Maza

Vorige maand lieten we jullie al een beetje kennis maken met de producten van Maza en wat je er allemaal wel niet mee kunt. Vandaag gaan we nog een stapje verder én maken jullie zelf kans op een Maza pakket. Voor degene die nog niet bekend zijn met Maza:

De inspiratie voor het assortiment komt van de authentieke recepturen uit het Midden-Oosten. Het assortiment bestaat uit allerlei mediterrane specialiteiten zoals hoemoes, falafel en labneh en alle Maza producten zijn zonder kunstmatige toevoegingen. De verse ingrediënten, bijzondere kruiden en specerijen en traditionele bereidingswijzen zorgen voor een unieke smaak.

Bij ons gaat er geen lunch of borrel meer voorbij zonder Maza. Heerlijk voor op brood en wraps, maar ook erg lekker als dipper. Een smaakvolle en bewuste keuze; beter kunnen we het nieuwe jaar niet beginnen.

WIN!

Omdat we graag willen dat jullie net zo smakelijk 2016 beginnen als wij, hebben we een leuke actie voor jullie. In samenwerking met Maza mogen we vijf koeltasjes weggeven gevuld met de lekkerste producten. Laat hieronder een reactie achter met jouw goede voornemen en wie weet heb jij straks een koelkast vol Maza! De winnaars worden op 20 januari bekend gemaakt.

WIN

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

 • Maryam schreef:

  Ik ben gek op hoemoes en op winacties haha! Al heb ik die van Maza nooit gehad. Ik doe eigenlijk niet aan goede voornemens voor het nieuwe jaar, op moment dat ik een voornemen heb dan begin ik er meteen aan of plan ik het meteen in. Iets wat ik wel in 2016 wil doen is BBG 2.0 van Kayla itsines voltooien, in 2015 heb ik BBG 1.0 doen. Nu gaan we naar next level!

 • Sharon schreef:

  Stoppen met roken. Niet per 1 januari uiteraard, dat is te cliche ;) maar per 28 december :)

 • Esther schreef:

  Ik heb mijn goede voornemen van 2015 afgelopen jaar bereikt, ik ben 25 kg afgevallen. Ik wil nog een aantal kg afvallen om mijn streefgewicht te bereiken, dit wil ik bereiken door nog steeds 3 keer per week lekker te sporten en gezond te eten. Ik ben alleen nog op zoek naar meer lekkere recepten en ingrediënten om gezond te eten en dit vol te houden. Ik eet na 5u in de middag geen brood, pasta, rijst en aardappelen meer. Dit bevalt op zich erg goed en ik heb ’s avonds geen snackdrang meer, die ik wel had toen ik dit nog wel at. Maar ik wil mijn ‘kale’ groenten wel graag eens ‘oppimpen’. Ik ben benieuwd of deze producten dit kunnen doen voor mij. Ik lust vrijwel alles, dus ik zou deze heel erg graag willen proberen!

 • Jantine schreef:

  Mijn goede voornemen is meer genieten van de kleine dingen en invloed nemen of loslaten als ik ergens last van heb. Een moeilijke taak voor mijzelf waar ik hard aan moet werken maar wat me wel gelukkiger maakt. En hoe Beter ik in mijn vel zit hoe gemakkelijker ik gezonde keuzes maak

 • Mijn goede voornemen voor 2016: boodschappen doen op de fiets i.p.v. met de auto. Dat is beter voor milieu, gezond en portemonnee.

 • Mijn goede voornemen is om te recoveren van mijn eetstoornis; anorexia.
  Aangezien ik vooral de tussendoortjes en het broodbeleg lastig vind, en ik vegetariër ben,
  zou dit goed van pas komen :-)

 • Anita H. schreef:

  Oh, heerlijk. Mijn goede voornemen WAS: op tijd naar bed gaan.

 • Goede voornemens heb je niets aan! Je moet het gewoon doen en doorzetten! Daar ben ik nu al een tijdje mee bezig en vul het graag aan met deze super producten! Lijkt me lekker

 • Nienke schreef:

  Sinds ik anders ben gaan eten, eet ik vrijwel elke dag humus. De smaken van Maza zijn favoriet!

 • Jessica Prins schreef:

  Mijn goede voornemen doe ik samen met vriendin en collega annisa. we zijn SAT-PARTNERS. .. sporten apart together… we volgen jullie workout allebei thuis. (Wonen allebei in andere plaats) En dan de zondag activiteit doen we samen. Wandelen in het bos , dus die Koeltas met de Maza producten komen dan goed van pas om na afloop van de wandeling samen de week te bespreken.

 • Katrien schreef:

  Een nieuw jaar staat voor de meeste mensen gelijk aan nieuwe doelen. Een nieuw jaar zorgt voor een nieuwe start en extra motivatie. Ik ben niet meteen gestart met goede voornemens, maar ik heb wel een paar dingen in mijn hoofd die ik tegen eind 2016 wil bereikt hebben. Ik wil geniet van 2016, maar op een gezonde manier. Ik wil me goed in mijn vel voelen en wat zelfzekerder worden. Tegen het einde van het nieuwe jaar wil ik ook graag 10 km kunnen lopen zonder opnieuw last te krijgen van mijn eerder opgelopen blessure. Mijn laatste doel is om mijn tweede jaar hoge school goed af te maken en door te mogen naar het derde jaar. We zullen zien wat 2016 voor mij in petto heeft, maar ik kijk er in iedergeval naar uit!

 • Sylvia schreef:

  10 kilo afvallen doormiddel van 3 keer per week sporten waarvan 1 keer yoga, de motivatie moet ik nog vinden maar maandag begin ik!

 • Marieke bosklopper schreef:

  Ik ben gek op de hoemoes van maza. En mijn goede voornemen? Meer aan mezelf denken.

 • Daisy van lankveld schreef:

  Mijn goede voornemen is een opgeruimd hoofd, opgeruimd huis en een gezond “opgeruimd” lichaam!
  Daar zou maza wel in passen denk ik zo!

 • Mijn goede voornemen is om mijn vriend mee te laten trainen met mij om zo te laten zien dat het veel leuker is dan voetbal

 • Jannie schreef:

  Mijn voornemen is, om gespieder te worden en meer conditie te krijgen. En natuurlijk mijn examens halen :)

 • Mijn goede voornemen is zo veel mogelijk mensen begeleiden naar hun persoonlijke doelen op een gezonde en verantwoorde manier via mijn eigen bedrijfje “MURK Coaching” Gewichtconsulent en Pedagogisch Coach. Vorig jaar afgestudeerd en nu vol gas aan de slag!
  Daarnaast wil ik zelf ook nog een paar “stoppen met roken”-kilo’s eraf.
  Reden genoeg om dat met verantwoorde voeding van Maza te doen :-D

 • Janneke schreef:

  Ik heb dit jaar 2 goede voornemens. De eerste is me meer verdiepen in het koken. En de tweede is om beter voor mezelf te zorgen/ meer tijd besteden aan mezelf. Met beide ben ik al begonnen. :-)

 • Mijn goede voornemen is om de beste versie van mezelf te zijn… Door gezond te leven zowel lichamelijk als mentaal. Sport, voeding, mindfullness en reflectie… Ik ben de hoofdpersoon van mijn leven en zo wil ik mezelf ook behandelen!

 • Nadine schreef:

  Mijn goede voornemens zijn waarschijnlijk niet veel anders als die van alle anderen, gezonder eten, meer water drinken en vooral meer sporten en me lekker in m’n vel voelen. Nu ga ik samenwonen in februari en heb ik daarbij nog een goed voornemen voor mijn vriend geadopteerd: hem leren dat ontbijten belangrijk is, lunchen ook gezonder kan en snacken niet met chips of borrelnootjes hoeft maar ook met groenten en hummus kan! Het zou perfect zijn om de eerste vulling van de koelkast te hebben en hem hiermee te overtuigen dat het ook anders kan! Ik duim :)

 • Marley schreef:

  Deze heb ik nog nooit gehad! Ik vind het lekker bij mijn groente snacks. Ik ben maandag begonnen met jullie happy New you challenge, wel een klein beetje spierpijn haha. Maar dit pakket zou me verder helpen naar een gezonde levensstijl!

 • Sanvita schreef:

  Ik ben dol op Humus en dan vooral de Baba Anoesch. Heerlijk op een speltcreacker met een aantal plakjes komkommer en wat peper. Ideaal voor een lichte, maar vullende lunch.
  Mijn goede voornemen is om krachtiger, fitter en sterker te worden. Sterker door motivatie vast te houden. Ik moet zeggen dat de happy new you challange het 3e schema’s is wat ik van jullie heb en het werkt. Het helpt voor motivatie, herinnert je eraan en resultaat is zeker te zien. Natuurlijk zou het tof zijn een Maza pakketje te winnen. Nog een motivatie om door te gaan!

 • Mijn geode voornemen van dit jaar is om zoveel mogelijk nieuwe gerechten/producten te proeven en dit van Maza ken ik nog niet! Scheelt dat het past in een gezonde leefstijl :)

 • Hi,
  mijn goede voornemen is om 2016 net zo’n topjaar te laten zijn als 2015. Natuurlijk hoop ik dat er wat onverwachte nieuwe nog leukere dingen gebeuren. Maar ik ben nu al heel erg tevreden! En ik denk, dat als je gezond leeft.. alles veel makkelijker gaat!

 • Sporten vorig jaar eindelijk op een goed niveau gebracht. Daarnaast ook mijn voeding in de loop van het jaar goed aangepast op het sporten en een gezonde levensstijl. Eind November heb ik alleen een ongeluk gehad waardoor ik een tijd stil heb gelegen met sporten en nu pas langzaamaan mag oppakken. Tevens mijn voedingspatroon beetje laten verwateren doordat mijn motivatie wat weg zakte doordat ik niet mocht sporten. Nu weer terug naar mijn oude niveau aan het werken. Deze producten van Maza zullen daar zeker aan mee kunnen werken!

 • Mijn voornemen voor 2016 is toch wel om er een paar kilo’s af te krijgen. Het sporten gaat goed, nu nog een stuk voeding aanpassen. Ik ben gek op Hummus dus ben erg benieuwd naar deze

 • Wouw wat een leuke winactie en vooral een hele lekkere! Mijn doel in 2016 om the Challenger The Strong Vinking Run te gaan Doen in Maart met een vriendinnetje van me :). Aangezien we beide van krachttraining houden en niet zo van cardio, is dit een hele uitdaging voor ons :)

 • Ik ben in 2015 begonnen met mijn fitjourney en in die tijd heb ik vooral uitgezocht wat qua sport het beste bij mij past Mijn goede voornemen voor 2016 is om voor mezelf uit te gaan zoeken wat qua eten het best bij mij past en om een goede balans te vinden tussen gezond eten maar af en toe ook te genieten van iets minder gezonds! ik help mijn moeder ook met afvallen en dat gaat super goed en ik ben daarom ook super trots op haar! En ik kan jullie vertellen dat ze echt een hummoes verslaving heeft ( ik ook ) en wij daar dus samen heerlijk van gaan genieten als we winnen!

 • Ja graag ! Mijn goede voornemen is om er 15 kilo af te hebben voor juli want dan trouwt mijn beste vriendin ! Ik zoek nog naar producten die ik lekker vind zo dat ik gezond blijf eten . Deze producten lijken me heerlijk !

 • Goodmorning FOLLOWFITGIRLS.

  Dit jaar maar geen ‘standaard’ goede voornemens als gezond eten, meer sporten en voldoende slapen. Ik vind dat je daar gewoon op een dag mee moet beginnen. Niet uitstellen naar morgen of volgende week maar gewoon beginnen. Mijn voornemens voor dit jaar gooide ik eens over een andere boeg. Namelijk; ritme, rust, regelmaat en bewuster genieten van de momenten die mij dierbaar zijn. In 2015 probeerde ik dit dikwijls al en merkte dat het mij en mijn omgeving een positieve boots gaf.

  Wie weet dat ik met dit voornemen andere kan inspireren of uitleggen wat het precies inhoudt. Echter is dit voor ieder mens verschillend en dat maakt het juist ook interessant!

  Vriendelijke groeten,

  Alice

 • mijn goede voornemen is om de strijd aan te gaan met mijn zwangerschapskilos van 2015. ik kwam maar liefst 30 kilo aan en voel me gewoon niet meer de oude. sinds september eet al 100% plantbased en moet er nu nog 15 kwijt. maza staat hier elke dag op tafel, op wraps, broodjes, rijstewafels en als dip. ook de falafelballetjes zijn super fijn! :)

 • Marlijn schreef:

  Super lekker om wortels in te dippen en goed voor op een cracker met een plakje kipfilet!! Zou het super leuk en lekker vinden dit met verschillende smaken te proberen!!

 • Shanne schreef:

  Afgelopen week waren ze in de aanbieding maar had heel geen tijd om ze te halen! Dit is het enige beleg wat ik heerlijk vind en de rest niet. Dus lekker voor mezelf! Mijn goede voornemen is alles uit mijn stage halen bij ‘Jongeren op gezond gewicht’ en zelf in februari wil ik 2 kilo aangekomen zijn! Ja aankomen! Hihi en juist daarom is een gezond beleg zo fijn, want ik eet al extra. (Herstellende eetstoornis) Fingers crossed!

 • Judith schreef:

  Hoi,

  Mijn goede voornemen is: iedere week naar boksles, jullie challenge-schema af maken en terug beginnen met hardlopen voor eind januari en dan weer minimaal 2 keer in de week gaan hardlopen.
  Fingers crossed! Heb nog nooit iets van Maza geproeft eigenlijk, maar lijkt me lekker!

  Groetjes,

  Judith

 • Francisca schreef:

  Ik moet gezonder leven voor m’n gezondheid en conditie
  30 kilo afvallen dus gezonder eten / snacken
  Sporten en meer tijd voor m’n zelf en vrienden maken

 • Carmen schreef:

  Meer spiermassa opbouwen en in cm’s afvallen. Alles voor een mooi en gezond lichaam in de zomer!

 • Volgende week begin ik met de Body Bikini Guide 1.0 van Kayla Itsines! Gezonde hummus als powerfood is zeer welkom voor een veganist!! :)

 • Mijn goede voornemen is meer smaken hoemoes proberen!

 • Mijn goede voornemen is om gevarieerder te eten. Als start wil ik beginnen met meer verschillende smaken hoemoes!

 • Jeanette Bouw schreef:

  Ik ben zwanger en wil daarom graag gezond eten. De producten van Maza gebruik ik daarom graag.

 • Fabienne schreef:

  Maza is de allerlekkerste wat betreft humus en andere producten.
  Ik ben echt SUPER fan!!
  Zou GAAF zijn als ik deze prijs WIN. Ben de 26e jarig en kan ik al mijn visite ermee verblijden.
  Mijn zoontje Joey van 7, is er ook GEK op.
  :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

 • O, daar zou ik blij mee zijn!!! mijn goede voornemen is mijn schildklier weer onder controle te krijgen. Dat brengt zelf koken op een ander kevel kan ik je zeggen! Spullen meenemen naar het werk, nou ik lijk wel een bouwvakker met die koelbox! Winnen is een extra motivatie om vol te houden, ook al komt de echte drive van binnen letterlijk zelfs!

 • Ik leef voor hoemoes! Vooral die van Maza vind ik heerlijk. Ik ben sinds augustus veganist. Het is erg moeilijk om lekker beleg te vinden voor op brood. Daarom ga ik bijna altijd voor de hoemoes van Maza. Ik zag laatst dat het assortiment van Maza flink is uitgebreid. Het lijkt me echt super om dit te proberen!!

  Goede voornemens heb ik niet echt, ik ben blij met de persoon die ik nu ben :). Ik probeer wel altijd een beter mens te worden, maar dit is meer een algemeen doel.

 • Marian Zw. schreef:

  Dat willen we heel graag proberen. Met kids tussen de 21 en 3 jaar is er altijd wel iemand die trek heeft. Met een Maza pakketje in huis moet dat helemaal goed komen!

 • Pien Dijkstra schreef:

  Mijn goede voornemen is veel meer MAZA eten dan vorig jaar! Haha flauw he.
  Zit die met bietjes er ook bij? .Die kan ik verdorie hier in de buurt niet meer kopen.

  hartelijke groeten Pien Dijkstra

 • Sanne van Tuijl schreef:

  Mijn goede voornemen is om weer fanatiek te gaan sporten, nieuwe recepten uit te proberen en vooral veel te genieten met vrienden en familie. Nu het nieuwe jaar is begonnen, wordt het ook echt eens tijd om dit door te zetten! En hoe doe je dat nu beter dan in een goed en fijn lijf, de hummus van Maza is al mijn favoriet en ik hoop daar ook in 2016 nog veelvuldig van te kunnen genieten!

 • Noortje schreef:

  BALANS is mijn goede voornemen voor 2016 en mijn woord voor 2016! Zondigen mag best… maar niet iedere dag ;)

 • Ik ben de 20e jarig, bezig met afvallen en ben gek op Maza!! dus zou toch een perfect cadeautje zijn!!!

 • Gosewina Pathuis schreef:

  Heerlijk ik haal het vaak en had ook alle smaken mee genomen van de margriet winter fair en voor mij is het een gezonde traktatie omdat ik in 2014 een maag verkleinende operatie heb ondergaan en daarbij 60 kg ben afgevallen en nu een jaar op gewicht sta Dus zou ze graag willen winnen

 • iulia stamate schreef:

  Mijn goede voornemens voor 2016 : meer bewegen , gezonder eten , meer creatief bezig zijn , goed voor mijn huid zorgen , meer aandacht besteden aan mijn geliefden en meer te gaan genieten van het leven .

 • Veel trainen op mijn mountainbike en racefiets zodat ik dit jaar diverse toertochten kan gaan fietsen met elke keer weer een persoonlijk record. Na het fietsen moet ik natuurlijk goed eten en dat gaat zeker lukken met Maza want ik ben er dol op.

 • Montserrat schreef:

  Eat more healthy, loose 10 kg to like perfect in my wedding dress and enjoy a feast of max’s with my future husband :) we love it

 • Dorinda van Kessel schreef:

  Mijn goede voornemen?

  Minder mij, maar meer mezelf!
  En daar kan ik Maza goed bij gebruiken! ☺

 • Monique van Emmerik schreef:

  Toevallig vanmiddag nog bezig geweest met zoeken naar beleg varianten…Heb een hoop zaken aangepast en dit gaat erg goed, maar beleg blijf ik lastig vinden..Dus ik zou het graag proberen!! Mooi verjaardagscadeau :)

 • Suzanne schreef:

  Genieten van elk klein moment! Dat is mijn voornemen voor elke dag van 2016. De dingen doen die me gelukkig maken, en onnodige zorgen loslaten!

 • Mariëlle Portier schreef:

  Mijn voornemen is: genieten!! Van alles en iedereen!

 • Lisanne Haalmeijer schreef:

  Er is 1 goede voornemen waar ik me nog steeds keurig aan houd.. en dat is lekker doorgaan waar ik mee bezig ben. 4 keer id week sporten en, naast die heerlijke snackmomentjes, over het algemeen gezond eten en leuke dingen doen.. Maza past daar heel goed bij en ik kan echt genieten van strookjes paprika en komkommer met Maza als dipje. En zag dat er smaken zijn die ik nog niet heb geproefd dus ben super benieuwd! :)

 • Sandra schreef:

  Leuke followfitgirls,

  Mijn goede voornemen is om nog minder vlees te gaan eten en met de overheerlijke producten van maza als vervanging moet dat zeker lukken! Een heerlijke maaltijd salade met maza falafel en humus, iets lekkerders is er niet!!!! Dat koeltasje zou ook heel goed van pas komen om mijn personeelsmaaltijden (lees falafel salades) in mee te nemen.

  Ik hoop zo dat ik er eentje win

  Liefs het falafelmeisje, Sandra

 • B. van Pelt schreef:

  Afvallen, gezonder eten en meer bewegen…..En wij zijn dol op Hoemoes, eten we regelmatig ook zelfgemaakt hmmmm!

 • Na de bvalling weer fit en slanker worden! En lekker Maza eten lijkt mij een ideale start:)

 • Thirsa van der Moolen schreef:

  Zelf heb ik geen bijzondere goede voornemens (behalve het halen van mijn diploma, geld sparen voor een wereldreis en gewoon lekker genieten ;-) ), maar mijn moeder heeft die wel. Niet persé omdat het nieuwe jaar begonnen is, maar omdat er nu toch echt een paar kilootjes vanaf moesten. Sinds kort is ze begonnen aan een Fit in 5 weken programma en heeft ze zich ingeschreven bij de sportschool. 3 x in de week sporten en een persoonlijk dieet. Nu weet ik toevallig dat ze Hoemoes en dergelijke dipjes wél mag eten, dus zou ik het onwijs leuk vinden om deze voor haar te winnen! Op de Margriet Winter Fair hebben we ze al geproefd, dus dat ze het lekker vind is zeker! :)

 • Bettine schreef:

  Zooo al een hele boel goede voornemens, maar niet geschoten is altijd mis: mijn goede voornemen is een challenge met vriendinnen om 5 minuten te kunnen planken voor de zomer. (We love a challenge!) En dat natuurlijk allemaal vanwege het voornemen om lekker gezond te eten en zoals waarschijnlijk iedereen, een paar kilootjes af te vallen. Kom maar door met die zomer in bikini!

 • Door goed op mezelf te letten genoeg water te drinken elke dag te bewegen
  & voldoende rust te nemen dus niet alles te gelijk willen doen……. :))

 • Lisa Wagenaar schreef:

  Onze goede voornemen voor 2016 is gezonder te gaan snacken! Maza past daar heel goed bij! Als basis op een wrap i.p.v. kruidenkaas, ’s avonds op een toastje of stokbroodje! Als dip! Heerlijk!

 • Vet gave actie!
  Ik doe alleen niet mee, want Maza gebruikt olie in hun hoemoes en ik ben op zoek naar olie vrije hoemoes. Die bestaat helaas niet. Maar dan maak ik het gewoon zelf. Ik heb de perfecte combinatie nog niet gevonden

 • Karolien schreef:

  Wat leuk! Ik ken deze producten nog niet en ben dan ook zeer benieuwd!! De passen in mijn goede voornemens.. meer bewegen, gezonder en bewust eten en meer ontspannen! Eigenlijk geen goede voornemens natuurlijk, ik moet dit gewoon doen!

 • esmiralda schreef:

  Ben nu in anderhalf 44 kiko kwijt. Dit jaar wil ik nog ongeveer 9 kilo en dan verder gaan met krachttraining. Een gezonde en fit 2016.

 • Mijn goede voornemen is het volbrengen van een 1/8e triatlon. Hiervoor ben ik al in training door veel te sporten en gezond te eten. Het pakket van maza kan variatie bieden in het gezonde eten!!

 • Mees de Vrij schreef:

  Hey,
  Mijn goede voornemens zijn:
  – gezonder gaan eten
  – betere conditie krijgen
  – spieren kweken ;)
  Ik heb sinds december een abonnement op de sportschool dus op de laatste 2 voornemens komen wel goed.
  Voor de eerste komt jullie winactie heel handig uit ;). Ik zou het super leuk vinden om te winnen!
  Groetjes,
  Mees (ik heet Mees, maar ik ben gw een meisje:)

 • Michelle schreef:

  Mijn voornemen is dit jaar eindelijk de Tilburg Ten Miles (in september) te kunnen gaan lopen. Daarnaast wil ik voor mijn volgende surfvakantie sterkere spieren en een betere conditie hebben. Ook hoop ik de burnout waar ik nu een paar maanden mee worstel achter me te kunnen laten en volop van de toekomst te kunnen genieten. En een koeltasje met lekkere en gezonde etenswaren zou ik erg blij mee zijn! :)

 • Lisa Salomons schreef:

  Mijn goede voornemen voor dit jaar is om anderen mij niet naar beneden laten praten. Niet luisteren naar wat anderen van me denken en of vinden en lekker bij mezelf blijven, vol met zelfvertrouwen. Healthy en happy dit tussenjaar afmaken, en gewoon genieten van mijn modellenwerk en de landen die ik te zien krijg. En me dus niet naar me hoofd laten schieten dat ik te dik zou zijn. Dat is of eigenlijk meer zijn mijn goede voornemen/voornemens.

  • iemand schreef:

   Jij bent heel leuk Lisa. Te dik ben je zeker niet. Je was perfect voor je model werd en nu wat mager. Maar je bent slim en je hebt humor en fonkelogen en dat maakt je sowieso al meer dan die hele modellenwereld.

 • Marijke schreef:

  Mijn grootste wens en voornemen van 2016 is het vinden van een leuke baan. Op sportgebied zou ik graag wat sterker willen worden en in het najaar mijn eerste halve marathon willen lopen!

 • Mijn goede voornemen is om 2016 te schrijven in plaats van 2015. :) In 2016 wil ik ook sportief blijven en proberen suikervrij te eten.

 • Mijn goed voornemen is meer gaan genieten en minder stress ervaren. Met Maza gaat dat in ieder geval wel goed komen.

 • Sharon schreef:

  Mijn goede voornemen is om een paar kilootjes kwijt te raken! Heb nog nooit Hoemoes geproefd maar het lijkt me ontzettend lekker. Ben er erg benieuwd naar!

 • Ik eet sinds 2 maanden volledig plantaardig en wil hier in het nieuwe jaar ook mee door gaan. Maza producten passen hier heel goed bij en die gebruik ik ook al vaak! Dit pakket zou mij een extra steuntje in de rug geven :-)

 • Larissa schreef:

  WAUW! Mede dankzij Maza ben ik in een half jaar 7 kg afgevallen. Na de Feestdagen merk ik dat het moeilijk is om mijn calorieinname weer te verminderen. Ik grijp vooral naar teveel suiker. En dat gaan we dus weer even veranderen!

  Mijn voornemen voor 2016 is tegen iedereen die ik lief heb zeggen dat ik van ze hou. Onthouden in het leven wat echt belangrijk is. Geen materiële dingen, maar familie, vrienden en jezelf. Mensen helpen en niet altijd iets terug willen voor een goede daad die je hebt verricht. Keep the karma positive! Minder stressen en je gezondheid serieus nemen. Dat is namelijk het meest belangrijke in ieders leven, of dat zou het belangrijkst moeten zijn. Als laatst, jezelf zijn en geen vergelijkingen maken met anderen!

  “You only live once, but if you do it right, once is enough.”
  ― Mae West

 • Mijn goede voornemen voor 2016 is om meer te genieten van elke dag! Na een aantal ernstige ziektes en sterfgevallen in de familie is het besef alleen maar groter geworden dat elke dag je laatste kan zijn en je vooral van elk moment moet genieten. Dat je een keer een sportsessie overslaat, of toch dat tweede (of derde, vierde….) stukje chocolade pakt, moet kunnen, zolang je er maar intens van geniet!

 • chantal schreef:

  Mijn goede voornemen is als eerst om de goede voornemens waar te maken :)
  Verder: meer genieten, meer aan mezelf denken, beter op mijn eten letten, en een mooie reis plannen (van de bucketlist)

 • Mijn goede voornemen? Begin met een goede, gezonde start en stel doelen op. Ik kom namelijk de afspraken met mezelf nooit na. Toch lukt het me nu om de happy new you challenge vol te houden en ben daarom heel erg trots op mezelf. Ik zou dit graag willen winnen omdat het op gebied van eten nog niet zo goed gaat met mij en wil op de gezondere tour gaan maar dat lukt nog niet echt bij mij. Het zou daarom een goede eerste stap kunnen zijn!

 • Mijn goede voornemen voor 2016 is om zowel docenten als kinderen in Ghana beter onderwijs te bieden. In februari ga ik voor twee weken naar Ghana om daar de docenten les te geven, zodat de kwaliteit van het onderwijs omhoog gaat. Om dit voor elkaar te krijgen moet ik zowel mentaal als fysiek sterk en gezond zijn. Ik kom in aanraking met heftige armoede, ziektes en een compleet andere (eet)cultuur. Om fysiek sterk en gezond te zijn om mijn doel te halen, volg ik al bijna een jaar FFgirls…dit motiveert mij enorm!

 • Charlene Dyonne schreef:

  Mijn goede voornemens zijn regelmatiger slapen en naast circuittraning ook kickbox les gaan volgen .. een voornemen omdat ik er toch wel tegen aan kijk omdat ik tegen een bokszak slaan al vermoeiend vind. Ik hoop dat ik mij hiermee meer energiek ga voelen want vooral in deze maanden voel ik mij vaak moe

 • M.j.h. schreef:

  Vorig jaar was mijn goede voornemen minder snoepen en geen tweede keer meer opscheppen. Alleen daardoor ben ik toen al 6 kg afgevallen! Helaas zit er nu weer iets bij en is m’n voornemen om dat er weer af te krijgen. Daarnaast heb ik als nieuw voornemen om eerder en op tijd naar bed te gaan. Dit lukt alleen nog niet altijd ;) De producten van Maza zijn superlekker en gezond, die kunnen me vast wel helpen om die laatste kilootjes er weer af te krijgen!

 • Vorig jaar ben ik gestart met gezonder te eten wat ik met onregelmatig werken best lastig vind. Dit jaar wil ik ook gezondere producten bereiden voor in mijn late en nacht diensten die ik veel werk. S nachts maza hummus met komkommer vind ik een heerlijke tussendoortje die al veel collega’s hebben overgenomen :-). Ik zou dit van maza heel graag willen winnen om gezonde tussendoortjes en gerechten te kunnen bereiden.

 • Willemijn schreef:

  Wat een heerlijke actie! Mijn goede voornemen voor het komende jaar is vooral: balans.
  Balans in voeding, sport, maar ook mentaal gezien. Na een heftig jaar ben ik hier erg aan toe!

 • Ik ben erg benieuwd naar deze producten! Ben zelf een echte sportieveling, ik geef 2x in de week les op een sportschool urban core en sh’bam en sport daarnaast zelf ook nog. Na mijn studie weer volledig op sporten gaan focussen en 12 kilo afgevallen, dit jaar is mijn goede voornemen om slank, happy en gezond te blijven ☺️! Met nieuwe producten en nieuwe recepten maak ik daar een goede start mee!

 • Annette schreef:

  Mijn goede voornemen is om gezond te eten en hiermee mijn doel te bereiken, namelijk dat ik goed in mijn vel zit en me sterk en gezond voel! Ook al is het heel moeilijk om alle slechte dingen te laten staan, dit doel zal ik behalen! Daarnaast heb ik nog nooit wat gewonnen en als ik dan wat win, laat het dan maar een lekker gezond pakketje van maza zijn! Daar vul ik mijn koelkast maar al te graag mee.

 • Mijn goede voornemen: kennis maken met MAZA!!!

  Hoe leuk dat jullie dit mogelijk maken met zo’ n royaal pakket.

 • Mijn goede voornemen voor 2016 is….. gevarieerder lunchen! Veelste vask val ik terug op de standaard boterham! De heerlijke Maza producten komen daarbij natuurlijk geweldig van pas als lekkere dipper voor rauwkost, bij een lekkere freekey of quinoa salade, op zelfgemaakte wraps van kikkererwtenmeel etc. Dusssd…. Fingers crossed!!!

 • Eva Narcisz schreef:

  Wat een heerlijke actie ! Ben dol op Maza !!! Heerlijke , gezonde producten , altijd een culinair reis voor alle smaakpapillen ! :) Ben vooral dol op Baba Anoesch en Muhammara. Mijn goede voornemens voor 2016 : minder snoepen , meer bewegen , gezonder eten , meer creatief bezig zijn , meer gevarieerd eten , meer Maza producten kopen :) en goed voor mijn huid zorgen .Genieten van alle dagen en alles om mij heen. Leven vanuit compassie, openheid en een flinke dosis humor. Leven in dit moment. Heel veel leuke dingen doen met vrienden, familie en mijn vriend .

 • Brigitte Arend schreef:

  Mijn goede voornemen is toch wel bewuster met mijn eten om te gaan, zodat ik voldoende energie heb de hele dag door. Ik heb nu heel veel pieken, en dan ook zeker die dalen en die komen steeds hard aan….
  Ik ken Maza nog niet maar aan de enthousiaste reacties te lezen moet hier snel verandering in komen!!

Reageren

Your email address will not be published.