10 X Favorieten van fitgirl Anna

Manon a.k.a Miss krachthonk was de vorige keer aan de beurt om haar 10 x favorieten te delen, haar favorieten lees je hier. Nu heeft ze mij genomineerd om mijn 10 favorieten te delen.  Super leuk om te doen, daarbij ook lastig omdat ik echt wel keuzes moet maken ;) Hou je vast, want hier komen ze dan!

Mijn favorieten

Acai bowl

Lunchcafé: dit zijn maar liefst twee plekjes in Amsterdam, namelijk De Nieuwe Yogaschool & The Meets. Bij De Nieuwe Yogaschool kan je naast yogalessen (staat nog op mijn to-do list), ook heerlijk lunchen bij Hartbiet. Alles is vers en biologisch, daarbij ben je hier zowel als vegetariër/veganist op de juiste plek. Ik ben dol op de soepen, want ze hebben elke dag een andere soep! Heerlijk met een chai latte en een homemade havermout reepje.

Mijn tweede favoriete plekje is The Meets. Je vindt The Meets in de gezellige Pijp Amsterdam. Hier drink ik regelmatig een heerlijke Matcha Latte en prijs ik mezelf gelukkig met een Acai Bowl (zie foto).

Utrecht anna

Plek op aarde: elke plek op aarde heeft z’n eigen uniekheid en charme. Maar wat een geluk dat ik op een van de mooiste plekjes op aarde woon: Utrecht. Utrecht is voor mij een unieke plek waar ik elke dag weer andere dingen ontdek. Utrecht is eigenwijs, groen en gezellig. Een hele fijne plek om te wonen en te bezoeken.

Sport/workout: zoals je misschien al weet heb ik een hele leuke job bij bbb health boutique. Naast dat dit een ontzettende leuke baan is en ook bij me past, sport ik graag in de hot cabin. De warmte in de cabine is heel fijn en ik combineer het ook weer met de trx-en en kettelbells die ze beschikbaar hebben (buiten de hot cabin). Lees hier Manons verhaal over bbb in haar nieuwe fit journey en bekijk het bovenstaande filmpje (hier spot je mij!).

Film: verfilming van het boek Memoirs of a Geisha, over een meisje die met haar zus verkocht wordt als dienstmeisje en vanuit daar terecht komt in een geishahuis. Romantische drama in de adembenemende Japanse omgeving.

Cheatmeal: als jong meisje ben ik altijd dol geweest op zoetigheid (welk kind niet). Ik heb niet echt een specifieke cheatmeal, maar wel dat ik alles vaak gezoet wil hebben. Zo kan ik los gaan met dadels, rozijnen en maple siroop. Als ik rawnola maak, dan kan ik gerust 15 dadels in een keer erin doen en dit op snoepen.

Make-up: ik ben dol op de eyeliner van Ariane Inden. Dit luxe make-up merk is natuur- en milieu vriendelijk, hier worden geen diergelijke grondstoffen gebruikt en is dierproefvrij. De verpakkingen van dit merk zijn 100% recyclebaar en vaak zelfs navulbaar.

berlin

Citytrip: afgelopen oktober 2016 ben ik voor de tweede keer naar Berlijn geweest. Berlijn vind ik echt een fijne stad met een relaxt tintje. Als je plantaardig eet ben je daar helemaal in de wolken, want je vindt er echt enorm veel vegan/plant-based plekjes. Toevallig was er in dat weekend een vegan market: The Green Market Berlin.

satc

Televisieserie: Sex and the City blijft mijn no.1 serie! De dvd box heb ik al meerdere malen gezien en het verveelt me nooit. Heerlijk om te zien hoe verschillend deze drie dames zijn, in gedrag, kleding etc.

Smoothie: offcourse de comfort beauty chocolade smoothie!

Wellness behandeling: een uitgebreide reinigende gezichtsbehandeling inclusief ontspannende decolleté massage bij mijn vriendin Patricia van salon Beauty 4 you. Het liefst om de zes weken.

Ik ben benieuwd of ik jou heb geïnspireerd met mijn favorieten. Heb je vragen stel ze dan gerust, en wil je meer favorieten zien van mij? Volg me dan op Instagram: lovebeinginshape

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de 10 x favorieten van Fitgirl Marlou? Marlou bij deze, jij mag de volgende 10 keer favoriete delen met ons en de lezers! Good luck xoxo

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.