10 X Favorieten van fitgirl Marlou

Anna nomineerde mij om deze week mijn favorieten met jullie te delen! Dat doe ik natuurlijk met alle liefde. Kijk je mee?

Lunchcafé: Mr Mofongo in Groningen is mijn favoriet! Naast dat het er super leuk is ingericht hebben ze hier ook de beste cappuccino’s en heerlijke lunches.

Plek op aarde: Ik ben net terug van een rondreis door Bali en dat was zo fijn! Bij deze staat Bali dus op mijn nummer 1 maar er staan nog genoeg andere landen op mijn bucket list die ik nog niet heb gezien dus wie weet is dit over een paar jaar weer wat anders:)

Hier zie je mijn fotodagboek van Bali.

dream beach nusa

Dream Beach – Nusa Lembongan (Bali)

Sport/workout: Ik tennis in de zomer en ben daarnaast groot fan van thuis trainen. Ik heb een tijd lang Insanity gedaan maar ook Kayla Itsines. Daarnaast doe ik regelmatig workouts van bekende Youtubers. Op deze manier raak ik zelf ook weer geïnspireerd om nieuwe workout video’s te maken.

bali20

Op Bali nam ik ook weer een aantal nieuwe workout video’s op! Deze vind je binnenkort op mijn Youtube kanaal. 

Film: Eerlijk gezegd heb ik niet echt een film die zo favoriet is dat ik hem al 10 x heb gezien. Als ik een film heb gekeken vind ik het leuk, vergeet ik daarna de naam weer en ga ik zeker niet dezelfde film nog een keer kijken. Is dat raar?

Cheatmeal: Pizza tonijn!

Make-up/geurtje: Ik heb net voor de tweede keer Coco Mademoiselle gekocht. Deze kreeg ik van mijn vriend en sindsdien is dit mijn nieuwe favoriete parfum samen met She Wood van DSquared. Qua make-up vind ik de producten van Art Deco (verkrijgbaar bij Douglas) super fijn.

Citytrip: Oui Paris! Ik ben hier dit jaar voor de derde keer heen gegaan met mijn vriend en deze stad staat echt op nummer 1. Bekijk hier mijn fotoverslag van deze laatste citytrip.

citytrip parijs

Afgelopen jaar in Parijs

Televisieserie: Ik vind Orphan Black super leuk maar heb ook erg genoten van Breaking Bad en Dexter. Momenteel zijn we net aan een nieuwe serie begonnen: Marcella. Tot nu toe ook leuk!

Smoothie: Ik heb op Bali natuurlijk super veel smoothies gehad en hier kun je me altijd blij mee maken! Als ik zelf een smoothie maak dan maak ik meestal een met banaan, sinaasappel, blauwe bessen en ananas.

Wellness behandeling: Hamam behandeling! Zo ontspannend en fijn!

Dit waren mijn 10 favorieten! Meer weten over mij? Neem dan een kijkje op mijn instagram: @marlouvolkerink en abonneer je ook op mijn Youtube kanaal!

Hierbij nomineer ik Ana om haar 10 favorieten te delen.

X Marlou

Lees ook de 10 favorieten van de andere fitgirls! 

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.