1 huis, 2 zussen, 10 voordelen

Misschien zagen jullie het al voorbij komen op instagram. Denise en ik wonen sinds kort samen. Mijn bf en ik zijn namelijk een huis aan het bouwen en om de kosten een beetje te drukken wonen we tijdelijk met z’n vieren. Dit brengt nadelen met zich mee maar ook heeeel heeeel veel voordelen. Daarom deel ik vandaag de 10 voordelen van het samenwonen met je zus!

DC

 1. Jeeejjj, ik heb eindelijk gezelligheid in de ochtend. Die bf van mij is ’s ochtend niet uit bed te branden (pfff, haha), maar mijn fanatieke zus zit om 6 uur gewoon al aan tafel hoor, dus wanneer ik mijn bedje uit kom zit zij er al. Dat blablabla begint dus al vroeg, haha.. Maar wel zachtjes hoor… Die bf’s liggen nog op 1 oor natuurlijk en toch gunnen we hen dat extra beetje nachtrust wel.
 2. Samen foodpreppen. We staan nu bijna elke avond samen in de keuken. Eerst bereiden we ons avondeten en daarna beginnen we met de lunch voor de volgende dag. Salad it is!
 3. Samen nieuwe recepten bedenken. Een daar van is de apple crumble, zoals je in mijn vorige artikel kon lezen.
 4. Samen sporten. Dat deden we natuurlijk al, maar we vertrekken nu samen en komen ook weer samen thuis, gezellig! We worden tegenwoordig ook herkent in de gym. Als 2 blonde vrouwen kunnen we de apparaten nu lekken ownen ;). Haha, nu weten ze wel dat we echt serieus bezig zijn.
 5. Samen het huis schoonmaken. Gaat 2x zo snel jeej! (Tegelijkertijd een work-out met keiharde muziek!)DeniChant love
 6. Voor de was ben je niet alleen afhankelijk van je vriendje, maar je zus kan zomaar de handdoeken opgevouwen hebben. Wauw kon die bf dat ook maar eens ;).
 7. Samen lachen.
 8. Samen huilen (ja, helaas zijn er bij ons ook wel eens dipjes).
 9. Allll je kleding delen. Onze garderobe is nu 2x zo groot. Setjes maken to the max en een dubbele sportcollectie!
 10. Motivatie! Als ik even geen motivatie heb, maar m’n zus wel, maakt zij wel dat ik motivatie krijg en vice versa.

IMG_0654

En zo kan ik nog wel even doorgaan.. Haha we zijn af en toe echt Jut&Jul.

Woon jij ook samen? Met de bf of met je vriendinnen? En wat doen jullie zoal samen? 

Enjoy your weekend!

Liefs,
Chantal

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

 • […] Misschien zagen jullie het al voorbij komen:Denise en Chantal wonen sinds kort samen. Haar vriend en zijzelf zijn een huis aan het bouwen en om de kosten te drukken wonen ze tijdelijk gezellig met z’n vieren. Natuurlijk heeft dit soms nadelen maar ook zeker heel veel voordelen. Vandaag deelt Chantal de 10 voordelen van het samenwonen met je zus. Zo is het delen van je kleding een heel groot voordeel. De garderobe van de twee zussen is nu 2x zo groot. Setjes maken to the max en een dubbele sportcollectie! Dat is altijd fijn! Benieuwd naar nog meer voordelen? Lees het artikel, hier. […]

Reageren

Your email address will not be published.