20 Facts about Fitgirl Denise

Last but not least ben ik aan de beurt voor het 20 Facts artikel. Na alle andere fitgirls ben ik aan de beurt om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Hopelijk is mijn leven net zo interessant als die van de rest en hebben jullie nog zin om deze te lezen, haha ;) De artikelen van Marlou, Chantal, Suus en Rosa kun je ook altijd nog even terug lezen natuurlijk.

Oké, daar gaan we dan, 20 Facts about Fitgirl Denise:

1. Als eerste wil ik jullie laten weten dat ik altijd heeeeel blij word als ik jullie lieve reacties op mijn artikelen lezen en de andere lieve berichtjes die jullie ons sturen, zowel privé als op onze Facebook pagina en Instagram accounts. Als ik weer een leuke, lieve reactie heb gelezen loop ik minstens een uur rond met een grote glimlach op m’n gezicht. Dankjewel daarvoor, lieve volgers! Ik heb niet vaak een off-day, maar als ik er een heb presteren jullie het altijd om weer een lach op mijn gezicht te toveren.

2. Je kunt mij sowieso heel blij maken met kleine, simpele dingen, zoals bijvoorbeeld een zonnestraal, een mooie plek of iets lekkers eten. Ik kan dan heel enthousiast en blij worden, waardoor ik soms zelfs een klein beetje begin te gillen (wat niet altijd iedereen op prijs stelt, haha).

3. Ik werd trouwens ook heeeeel blij toen ik 1000 volgers op Instagram had. Gewoon 1000 unieke personen die het leuk vinden om mij te volgen en mijn foto’s willen zien. Wauw! Ik hou ervan om jullie te inspireren en motiveren. Inmiddels zijn het trouwens al bijna 2000 volgers, wat me alleen nog maar meer energie en motivatie geeft om door te gaan! Volg je me nog niet? Doe dat dan snel!

4. Je wist vast al dat Chantal en ik zusjes zijn, maar wist je ook al dat ik ouder ben dan Chantal? Veel mensen denken dat Chantal ouder is, omdat ze een stuk langer is en ook al een paar jaar langer aan het werk is dan ik (trotse ‘grote’ zus ben ik!). Ik word volgende maand alweer 28, maar gelukkig voel ik me nog lekker jong omdat mensen me vaak niet zo oud schatten ;) Als je ouder wordt ga je de voordelen dat je jonger wordt geschat steeds meer inzien, haha.

Scan0011

5. Ik heb ooit mijn enkel op 3 plaatsen gebroken… tijdens het shoppen… doordat ik viel van een trappetje van 3 treden… Oepss, stuntelkampioen ;) En het was ook nog eens in Nijmegen nadat ik een open dag had bezocht van de universiteit. Dus m’n ouders konden een heel eind rijden om mij uit het ziekenhuis te halen.

6. Mijn vriend komt uit België en is speciaal voor mij naar Nederland verhuisd, lief he? Na een jaar heen en weer gereisd te hebben waren we het zat en hebben we samen een fijn huisje gezocht in Amsterdam, waar we het nog altijd super naar onze zin hebben.

7. We hebben elkaar trouwens ontmoet in Kroatië. Ik heb daar een zomer gewerkt als reisleidster voor Gogo en X-travel en hij was daar op vakantie met zijn vrienden. De vonk sloeg meteen over, maar helaas moest ik daar nog bijna 2 maanden blijven toen hij alweer terug naar huis moest. Gelukkig kwam hij het weekend dat ik terug in Nederland was meteen een weekendje naar Amsterdam voor mij!

IMG_0333

8. Over reizen gesproken, ik heb ook een half jaar in Spanje gewoond. Voor mijn studie Communicatie heb ik een half jaar gestudeerd aan de Universidad de Salamanca. Ik heb daar echt de tijd van m’n leven gehad; heel veel gefeest, heel veel mooie dingen gezien en heel veel leuke mensen ontmoet. Ik kijk er met een grote glimlach op terug.

9. Ik heb trouwens best wel lang gestudeerd. Eerst heb ik HBO Communicatie gedaan en daarna Communicatiewetenschap aan de UvA, met als master Jeugd & Media. Inmiddels ben ik ruim 2 jaar afgestudeerd. Ik heb er trouwens geen seconde spijt van gehad dat ik lang heb gestudeerd, ik heb optimaal van mijn studententijd genoten.

10. In mijn studententijd was ik trouwens totaal geen fitgirl, wat je ook wel ziet als je foto’s van toen vergelijkt met nu. Ik ging vaak stappen met de nodige wijntjes en sporten vond ik niet zo nodig. Maar daar heb ik jullie al meer over verteld en mijn artikel hoe je een fitgirl wordt.

11. Voordat ik naar Amsterdam ben verhuisd heb ik 4,5 jaar in Groningen gewoond voor mijn studie HBO Communicatie. Wist je trouwens dat de kroegen in Groningen iedere dag tot 7 uur ’s ochtends open zijn? Nu snap je vast wel dat ik daar veel gefeest heb, haha.

12. Sinds een klein half jaar eet ik veganistisch. Dit betekent dus dat ik geen dierlijke producten eet; geen vlees en vis, maar ook geen yoghurt, kwark en kaas bijvoorbeeld. Ik doe dit niet uit principe, maar vanwege medische redenen. Ik voel me er super goed en fit bij en wil dit graag zo doorzetten.

IMG_5563

13. Doordat ik veganistisch eet ben ik heel creatief geworden met eten en heb ik al heel veel recepten gemaakt waar ik eerder nooit opgekomen zou zijn. Veganistisch eten hoeft helemaal niet saai te zijn, er zijn nog zoveel dingen die je kunt maken. En vooral ook nog zóveel producten die je wel kan eten.

14. Ik vind het super leuk om anderen te inspireren met mijn plantaardige recepten. Stiekem lijkt het me heel erg leuk om een huiskamer restaurant te runnen waar ik voor mensen kan koken en iedereen kan laten proeven van al het heerlijks dat je kunt maken met alleen plantaardige ingrediënten. Ik doe dat trouwens ook wel af en toe voor vriendinnetjes of voor mijn familie.

15. Ondanks dat ik zelf ook erg van shoppen hou, gebruik ik Chantal vaak als personal shopper en styliste. Als we samen gaan shoppen lopen we vaak samen door de winkel. Chantal kijkt in de rekken en ik loop naast haar met alle leuke kleding die willen passen over onze armen. Je snapt vast dat ik nooit met lege handen naar huis ga als ik met Chantal ga shoppen ;)

16. Ik vind het inmiddels stiekem best wel leuk om in het krachthonk tussen alle mannen te trainen. Met name omdat ze vaak verbaasd zijn als ze zien welke gewichten ik pak. Toen ik laatst een dumbbell squat deed met 34 kilo (6 herhalingen) hoorde ik een paar meter verderop een paar jongens tegen elkaar zeggen: “Woooow, moet je haar eens zien! Zij doet die dumbbell squats met 34 kilo. Wij doen die altijd met 18, de volgende keer pakken we ook wat meer gewicht hoor!”. Ik lach dan stiekem in mijn vuistje en ben dan toch wel heel erg trots op mezelf dat ik dit al heb bereikt.

denise10

17. Jullie hebben vast het filmpje van mijn eerste pull up al wel gezien? Wist je ook dat ik toen heel erg baalde dat ik niet met Chantal en haar vriend in de gym was, zoals normaal gesproken? Ik was zo blij dat het lukte en wilde dat zooo graag met ze delen. Uiteindelijk heb ik iemand die in de gym werkt gevraagd een filmpje van mij te maken en heb ik deze snel naar ze opgestuurd. En die big smile is het hele weekend niet van m’n gezicht verdwenen haha!

18. Hoewel ik een atletische bouw heb ben ik heel slecht in balsporten. Ik heb echt totaal geen balgevoel en op de een of andere manier presteer ik het altijd dat er een bal keihard tegen mij aankomt, meestal op m’n hoofd. Auw! Ik vond het dan ook altijd vreselijk als we gym hadden op de middelbare school. Ik ben zo blij dat ik nu een sport heb gevonden die goed bij me past.

19. En om te eindigen nog een paar leuke feitjes uit de oude doos. Als meisje van een jaar of 4 noemde ik onze kat Horsthuis (naar onze achternaam dus). Geen idee waarom ik dat deed, hilarisch toch? ;) Hahaha!

20. Als kind hielp ik mama wel eens in de tuin. Toen ze een keer een hele zware steen op moest tillen en dat niet lukt zei ik tegen haar dat ze een overall aan moest trekken, “want als je die aan hebt ben je heel sterk”. Ik had er zelf natuurlijk ook één aan, bikkel he? ;)

Scan0012

Wauw, 20 feitjes! Dat waren er toch meer dan ik had gedacht, maar ik vond het super leuk deze met jullie te delen. En zoals je merkt vind ik het ook moeilijk om het kort te houden, haha. Zoals je merkt stop ik niet zo snel met kletsen als ik eenmaal ben begonnen, haha.

Ik ben benieuwd wat jouw meest bijzondere of bizarre feitje is. Ik zou het leuk vinden als je deze met me wilt delen zodat ik jullie ook wat beter kan leren kennen. Laat het me weten in een reactie hieronder, via Facebook, Instagram of hoe dan ook. Ik vind het super leuk om al jullie reacties te lezen!

See you next week!

Liefs Denise

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.