20 Minuten Morning workout

Wat is er fijner dan je dag beginnen met een heerlijke rustige morning workout? Ik heb de laatste tijd veel yoga in de ochtend gedaan en dit is me heel goed bevallen. Het is zo fijn om even in alle rust wakker te worden en je spieren goed te stretchen. Maar daarnaast vind ik het ook altijd wel fijn om de spiertjes even aan het werk te zetten.

Morning workout – full body

De video die ik opnam is geen yoga video maar een full body workout voor in de ochtend. Geen gespring maar een aantal fijne oefeningen om de spieren op een rustige manier toch even goed aan het werk te zetten. Alle spiergroepen komen aan bod en het enige dat je nodig hebt is een yoga mat. Om de dag extra goed te beginnen zitten er ook een aantal stretch oefeningen in deze workout. Doe je mee met mijn morning workout? Het duurt slechts 20 minuten!

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL: MARLOU VOLKERINK

Heb je nou nog meer tijd in de ochtend en wil je deze morning workout verlengen? Doe mee aan mijn Squat challenge: 10 minuten lang verschillende squats uitvoeren om die billen en bovenbenen even lekker te laten branden.

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.