5 Ideeën voor Water Anders

Helemaal in de zomermaanden, wanneer het vaak warm is buiten, is water hét drankje want het is zowel verfrissend als hydraterend en dorstlessend. En daarnaast bevat het ook nog eens 0,0 calorieën. Maar natuurlijk snappen wij ook dat de smaak van frisdrank net iets minder saai is en dat we daarom water niet altijd als meest lekkere drankje zien. Maar daar kunnen we gelukkig zelf wat aan doen!

Cocktail shaken 3.0

Hoe dan? Door zelf aan de slag te gaan met je water pimpen. En daar zijn eigenlijk helemaal geen regels voor, want alles kan. Voeg verschillende soorten fruit toe aan je water voor een natuurlijke zoete smaak of ga voor kruiden om de smaak wat sterker te maken. Of mix er lekker op los en ontdek zo zelf wat de lekkerste combinatie is. Een beetje non alcoholisch cocktail shaken!

water-met-een-smaakje-1

Mocht je geen idee hebben welke smaakcombinaties lekker zijn, helpen wij je gewoon een handje op weg. Marlotte zette namelijk vijf heerlijke watercocktails op een rijtje en wij durven bijna met zekerheid te zeggen dat deze sowieso scoren. Lees hier: 5 X Water met een smaakje.

Niets zo vervelend als je moe en futloos voelen en nergens zin in hebben. Hier vind je tips!

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Stressincontinentie
Help, ik pies in mijn broek! Eerste hulp bij stressincontinentie

Stressincontinentie...Dat ik graag taboe-onderwerpen aansnijd is misschien niet nieuw voor je. Eerder schreef ik namelijk over hoe vaak ik mijn...

Sluiten