5 Ideeën voor Water Anders

Helemaal in de zomermaanden, wanneer het vaak warm is buiten, is water hét drankje want het is zowel verfrissend als hydraterend en dorstlessend. En daarnaast bevat het ook nog eens 0,0 calorieën. Maar natuurlijk snappen wij ook dat de smaak van frisdrank net iets minder saai is en dat we daarom water niet altijd als meest lekkere drankje zien. Maar daar kunnen we gelukkig zelf wat aan doen!

Cocktail shaken 3.0

Hoe dan? Door zelf aan de slag te gaan met je water pimpen. En daar zijn eigenlijk helemaal geen regels voor, want alles kan. Voeg verschillende soorten fruit toe aan je water voor een natuurlijke zoete smaak of ga voor kruiden om de smaak wat sterker te maken. Of mix er lekker op los en ontdek zo zelf wat de lekkerste combinatie is. Een beetje non alcoholisch cocktail shaken!

water-met-een-smaakje-1

Mocht je geen idee hebben welke smaakcombinaties lekker zijn, helpen wij je gewoon een handje op weg. Marlotte zette namelijk vijf heerlijke watercocktails op een rijtje en wij durven bijna met zekerheid te zeggen dat deze sowieso scoren. Lees hier: 5 X Water met een smaakje.

Niets zo vervelend als je moe en futloos voelen en nergens zin in hebben. Hier vind je tips!

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

  • […] Deze tip heb je vast vaker gehoord. Het gaat niet alleen om het water die daadwerkelijk een bepaald volume in je maag inneemt (dat is namelijk maar van korte duur!), maar omdat je lichaam honger en dorst niet zo goed kan onderscheiden. Drink daarom water, aangevuld met thee. Probeer koffie (met melk) en light frisdranken te beperken tot maximaal twee per dag. Ben ook niet te bang om veel water te drinken, er bestaat wel zoiets als teveel water drinken maar dan moet je extreem veel water drinken. Twee liter water per dag is echt prima. Ben je water een beetje beu aan het worden? Check deze 5 Ideeën voor Water Anders. […]

Reageren

Your email address will not be published.