6 X Sportschoenen voor op je wishlist

Als Fitgirl kun je niet genoeg sportschoenen hebben. Bij die ene gekleurde legging moet je natuurlijk wel een paar schoenen hebben die matchen en voor het hardlopen gebruik je weer andere schoenen dan tijdens een ‘zweetsessie’ in de gym, toch? Of je draagt ze lekker casual naar je werk of tijdens een shopsessie in de stad. Dat kan natuurlijk ook. What to wear? 6 x sportschoenen voor op je wishlist!

Never enough

Voor sommigen klinkt dit misschien wat overdreven maar ik geef toe dat ik best wel een schoenenverslaving heb. Best wel een beetje ‘erg’ eigenlijk. Zowel ‘gewone’ schoenen als sportschoenen, ik spaar ze allemaal en er is altijd wel een paar dat ik nog op mijn wishlist heb staan. Ik heb er gewoon never enough. Nu ik met een breuk in mijn voet m’n tijd veel zittend doorbreng (echt niets voor mij ;-( ) heb ik in alle ‘rust’ het internet afgespeurd naar nieuwe sportschoenen voor mijn wishlist. sportschoenen lianne

6 x sportschoenen voor op je wishlist

Misschien raak je van deze Dames sneakers net zo enthousiast als ik om je schoenen stash weer aan te vullen met wat nieuws. Dat ga ik zeker doen, als mijn voet helemaal hersteld is, trakteer ik mezelf op een nieuw paar gympen.

  1. Puma Vikky Platform Ribbon P

  2. Dad sneakers
   sportschoenen dad sneakers

  3. Esparilles
   sportschoenen espadrilles

  4. Hip sneakers
   sportschoenen sneakers

  5. Tamaris Tavia

   sportschoenen tamaris

  6. PS Poelman
   sportschoenen poelman

Keuzestress

En? Welke is jouw favoriet van Schuurman schoenen? Ik kan niet kiezen dus laat het me vooral in een reactie hieronder weten op welk paar schoenen ik mezelf straks mag trakteren. Thanks!

Liefs Lianne

Wil jij strakke benen, billen en buik? Doe mee met de Smoothie Bootie Challenge!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.