7 X Zomerse smoothies met weinig calorieën

Hallo zomer! Wat fijn dat je je (eindelijk) weer laat zien. Natuurlijk gaan we niet zeggen dat het best wel lang duurde en dat we allemaal wel even een klein beetje baalden van de hoeveelheid regen en wolken die we gezien hebben want zo zijn we helemáál niet.

Zodra het boven de dertig graden is besluit mijn lichaam dat het nog maar weinig zin heeft in zwaar eten. Dat vind ik nooit zo’n probleem want er blijft genoeg over; een bakje yoghurt, stuk fruit en salades bijvoorbeeld. En de tijd voor smoothies breekt weer aan! Helemaal een traktatie wat mij betreft en om de variatie er een beetje in te houden deel ik vandaag 7 zomerse smoothies met je. Mooi meegenomen: ze zijn stuk voor stuk laag in calorieën.

1. Ananas

Hier vind je het recept.

2. Chocolade

Bekijk hier het recept.

3. Peer

Hier vind je het recept.

4. Groene bowl

Het recept vind je hier.

5. Met pindakaas

Hier bekijk je het recept.

6. Mojito

 

Hier bekijk je het recept.

7. Papaya

 

Hier vind je het recept.

Genoeg inspiratie in ieder geval! Heb jij nog te lekkere combinaties die ik zeker moet uitproberen? Laat het me weten! Nooit genoeg smoothie recepten. ;)

Benieuwd hoe fitgirl Ellen zich voorbereid op de Dam tot Damloop? Je leest het hier.

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.