8 X De mooiste en betaalbare bikini’s

Het is zomer! Hoewel het in Nederland soms nog wel wisselvallig is kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een heerlijke vakantie op de planning hebt staan. Waar je het afgelopen jaar zo hard voor hebt getraind natuurlijk.. Want het is hoog tijd om jouw prachtige bikini body te showen! En wat is er leuker dan jezelf nog even te trakteren op een mooie bikini?

Betaalbare bikini’s

Ik ben voor jullie op zoek gegaan naar mooie en betaalbare bikini’s en ik kwam erachter dat River Island de place to be is als het hierop aankomt. Heel veel keuze en de bikini’s kosten gemiddeld maar zo’n 20 euro. Ook nog eens heel fijn voor je portemonnee dus;-)

Zelf vind ik het heel fijn dat de meeste bikini’s ook voorgevormd zijn. Stiekem heb ik echt wel een stuk of 8 bikini’s maar elk jaar koop ik er weer een of twee bij. Ik vind het ook op vakantie fijn om lekker af te kunnen wisselen. In Nederland heb ik ook nooit twee dagen dezelfde outfit aan dus waarom zou ik 14 dagen lang in dezelfde bikini rond gaan lopen? Hieronder heb ik mijn favoriete modellen voor je op een rijtje gezet. Voor welke ga jij?

686933_main

Roze bikinitop  – 30 euro 

683478_main

Zwarte top – 17 euro

686156_main

Bikinitop met print – 25 euro

683474_main

Witte cami top – 17 euro

685222_main

Blauwe triangel – 22 euro

680425_alt2

Top met kleurvlakken – 22 euro

680455_alt2

Top crochet – 25 euro

677425_alt2

Crèmekleurige balconette – 25 euro

Ben jij al bikini klaar?

Ben jij al bikini klaar of kan je nog wel wat extra training gebruiken? Download hier onze bikini guide inclusief workout video’s die je vanuit huis mee kunt doen!

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!
[activecampaign form=7]

Reageren

Your email address will not be published.