ABSolutely April Challenge: Doe je mee?

Het is tijd voor een nieuwe challenge girls! De ABSolutely April Challenge is all about abs, oftewel buikspieren! De zomer komt eraan en dat betekent crop tops en bikini’s en dan willen we natuurlijk wel met een strakke buik voor de dag komen. De Fitgirls hebben hun favoriete buikspieroefeningen in een challenge gegoten en helpen jou met het creëren van die killer abs. Er zijn twee versies: één voor beginners en één voor gevorderden. We hebben een schema samengesteld waarbij je vier weken lang verschillende buikspieroefeningen doet.

De oefeningen kun je gewoon vanuit huis doen en het kost slechts een paar minuutjes per dag. Dit keer hebben we voor de advanced versie nog meer in petto! Een complete Challenge guide met een heel uitgebreid schema voor elke week, extra tips & tricks van onze fitgirs, healthy receptjes en meer! Are you in? Door je hieronder in te schrijven ontvang je de schema’s in je inbox.

Schrijf je in voor de ABSolutely April Challenge!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de schema’s van deze challenge in je inbox.
 

absolutely-april-challenge

PS. Doe jij ook mee met de March Madness Challenge van deze maand? We wensen je héél veel succes met deze laatste week, you go girl!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
wintersport
Wat eet je op wintersport?

Wintersport, ik ben er dol op! Elk jaar ben ik wel in Oostenrijk te vinden en dit jaar ben ik...

Sluiten