Adverteren

Followfitgirls is een online platform dat bestaat uit verschillende fitbloggers. Zij voorzien onze lezers dagelijks van een flinke portie fitspiration, gezonde recepten en work-outs. Daarnaast geven zij een kijkje in hun leven, vertellen ze alles over hun workouts en delen zij handige tips voor een healthy lifestyle.

In zeer korte tijd is Followfitgirls uitgegroeid tot een groot online platform met een gemiddeld bereik van 70.000 unieke bezoekers en 275.000 unieke pageviews per maand. Onze doelgroep bestaat uit vrouwen van 16 tot 35 jaar met een grote interesse voor sport, gezonde voeding en lifestyle. Wij bieden verschillende advertentiemogelijkheden waarmee de doelgroep op een gerichte en positieve manier bereikt kan worden

Bereik Followfitgirls 

Unieke bezoekersaantallen per maand: 70.000

Aantal pageviews per maand: 275.000

Facebook Fans: 10.000

Instagram Volgers: 6.500

Followfitgirls als ambassadeur

Wij gaan graag een creatieve samenwerking aan waarbij wij als ambassadeur labels promoten bij onze doelgroep. Hierbij denken we graag mee over de communicatiemix van kanalen die we het beste kunnen inzetten om het label onder de aandacht te brengen bij onze bezoekers. Onze voorkeur gaat uit naar een langdurige samenwerking waarbij we een divers pakket aanbieden. Uiteraard is het ook mogelijk om ons platform eenmalig in te zetten om bijvoorbeeld je webshop, dienst of product via Followfitgirls.com in de spotlights te zetten.

Advertentiemogelijkheden

  • Gepromoot artikel
  • Winactie
  • Bannering
  • Productplacement
  • Gesponsorde Instagrampost
  • Gesponsorde Facebookpost
  • Gesponsorde Youtubevideo

Geïnteresseerd in een samenwerking met Followfitgirls.com? Stuur voor meer informatie en tarieven een mail naar info@followfitgirls.com.