Benen en billen workout: 5 video’s waarmee jij de zomer door gaat komen!

Tijd voor een benen en billen workout! Niet alleen het voorjaar, ook de zomer heb ik al in m’n bol. Want let maar op; voordat je het weet is het tijd voor zwierige jurkjes, luchtige shirtjes en vrolijke bikini’s. Ben en voel jij je er klaar voor? Met deze 5 benen en billen workout video’s voel je je lekker fit en summer proof. Let’s get ready for summer!

Benen en billen workout video’s voor thuis

Dat je geen tijd hebt om naar de gym te gaan is geen excuus meer: op de website en op het YouTube kanaal van Followfitgirls staan veel leuke workout video’s die je heel makkelijk thuis kunt doen. Zelf sta ik (bijna) elke woensdagavond ‘samen’ met Marlou en Rosa een uurtje te zweten in m’n woonkamer. Ik begin met een warming up en kies dan een video om een specifieke spiergroep te trainen. Heerlijk! Ik heb er al heel wat trainingsuurtjes achter m’n laptop op zitten, hieronder vind je 5 van mijn favoriete workout video’s om mijn benen en billen te trainen.

5 x Benen en billen workout video’s

1. Billen en benen workout: Circuit Training

Ben jij net als ik dol op circuitjes? Pak een matje, 2 dumbells en go for it!

 

2. Billen en benen workout: Thight Gap Workout

Stoor jij je aan dat stukje aan de bovenkant van je benen die tegen elkaar aankomen als je met je benen naast elkaar staat? Deze workout video is speciaal voor deze ‘probleemzone’.

3. Billen en benen workout: in 12 minuten!

Het is 12 minuten bikkelen maar dan heb je wel je benen én billen getraind. Voor een complete workout kun je de oefeningen 2 x herhalen.

4.  Billen en benen workout: Smoothie Bootie Challenge

Deze workout is onderdeel van de Smoothie Bootie Challenge. Een Smoothie Bootie, dat wil toch iedereen?!

5. Billen en benen workout: in 10 minuten

Deze korte workout van Marlou en Rosa is ideaal voor als je weinig tijd hebt. Wil je een volledige training? Herhaal de oefeningen dan 3 x.

Meer workout video’s?

Heb je de smaak te pakken en wil je niet alleen je benen en billen trainen? No worries! Op de website en het YouTube kanaal van Followfitgirls staan nog veel meer workout video’s.

Heb jij een favoriete workout video die ik en alle andere fitgirls écht eens moeten proberen? Laat het me weten in de comments hieronder. Ik ben benieuwd naar je tip.

Summer proof

En vergeet niet; vergelijk jezelf niet met anderen, train omdat je het leuk vindt en be happy met jezelf just the way you are. Dan ben je niet alleen summer proof, dan voel je je ook echt klaar voor een heerlijke zomer.

Liefs Lianne

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe workout video’s? Abonneer je hier op ons YouTube kanaal.

Ontvang healthy recepten & workouts in je inbox!

* verplicht

Reageren

Your email address will not be published.

Ontvang Marlou’s Beste Billen
workout video voor thuis!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Lees vorig bericht:
marlou volkerink
Marlou’s favorieten & home tour

Zoals jullie misschien weten ben ik tegenwoordig ook actief op Youtube! Naast de workout video's die ik voor Followfitgirls maak,...

Sluiten