5 x benen en billen workouts voor thuis

Dat de sportscholen dicht zijn is geen excuus om niet te hoeven trainen. Sporten vanuit huis is namelijk superleuk én goed voor je body & mind. Hell yeah! Dus kom van die bank af: ready, get set & go met deze 5 workouts voor je benen en billen!

Benen en billen workout video’s voor thuis

Dat je nu niet naar de sportschool kunt is geen excuus om niet te hoeven sporten. Op onze website staan heel veel leuke workout video’s die je gewoon thuis kunt doen. Zelfs ik, als groot sportschool fan, volg nu drie keer peer week een workout uit Marlou’s online trainingsprogramma Hello New You. De workouts zijn super effecief en omdat ik nu niet naar de sportschool ga levert het me ook extra tijd op. Een winwin-situatie noemen ze dat toch? Heb ik je nog niet overtuigd hoe leuk het is om thuis te sporten? Probeer dan eerst een van deze vijf workouts voor je benen en billen, ik denk dat je daarna net zo enthousiast bent als ik. Enjoy!

5 x Benen en billen workouts voor thuis

1. Billen en benen workout: Circuit Training

Ben jij net als ik dol op circuitjes? Pak een matje, 2 dumbells en go for it!

2. Billen en benen workout: Thight Gap Workout

Stoor jij je aan dat stukje aan de bovenkant van je benen die tegen elkaar aankomen als je met je benen naast elkaar staat? Deze workout video is speciaal voor deze ‘probleemzone’.

3. Billen en benen workout: in 12 minuten!

Het is 12 minuten bikkelen maar dan heb je wel je benen én billen getraind. Voor een complete workout kun je de oefeningen 2 x herhalen.

4.  Billen en benen workout: Smoothie Bootie Challenge

Deze workout is onderdeel van de Smoothie Bootie Challenge. Een Smoothie Bootie, dat wil toch iedereen?!

5. Billen en benen workout: in 10 minuten

Deze korte workout van Marlou en Rosa is ideaal voor als je weinig tijd hebt. Wil je een volledige training? Herhaal de oefeningen dan 3 x.

Meer workout video’s voor thuis?

Heb je de smaak te pakken en wil je niet alleen je benen en billen trainen? No worries! Ik denk dat je dan helemaal happy wordt van alle workouts van Marlou op het online trainingsprogramma Hello New You.

En ik ben heel benieuwd welke van deze 5 workouts voor je benen en billen jouw favoriet is. Laat je het me weten in een reactie hieronder? Leuk!

Liefs Lianne

Ik weet nog een leuke workout voor je benen en billen? Deze workout is ook super effectief!

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!
[activecampaign form=7]

Reageren

Your email address will not be published.