Benen en Billen workout met Rosa & Marlou

Hi Girls! Vandaag staat er weer een benen en billen workout op het programma. Deze video is onderdeel van onze Smoothie Boothie Challenge. Klik hier voor meer info én om je aan te melden hiervoor:) In deze video laat ik samen met Rosa alle oefeningen zien voor de woensdag in week 3 en vier. Let op: in de eerste set leg ik alle oefeningen nog uitgebreid uit en daarna gaat de tijd lopen. Je kunt dus even rustig kijken hoe je de oefening goed uitvoert.

legs workout

Tip: shop de sportoutfits van Rosa & Marlou hier en abonneer je ook op ons Youtube kanaal voor meer workout video’s! Uiteraard zijn we heel benieuwd wat je van de workout vond. Laat je even een reactie achter?:)

Nog niet aangemeld voor deze challenge?

Klik hier om onze uitgebreide Challenge Guide aan te schaffen. Dit is jouw handleiding voor deze challenge en hier vind je naast alle schema’s en uitleg healthy smoothie recepten, extra tips van de Fitgirls en nog véél meer.

challenge smoothie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
griekse salade
3 x healthy Griekse recepten: Griekse salade, Dakos & Tzatziki

Tijdens mijn vakantie in Griekenland heb ik heerlijke Griekse salades gegeten. Wat is de Griekse keuken toch lekker.  Wist je...

Sluiten