Bikinibody inspiration Fitgirl Denise

Zoals jullie misschien al wel op Instagram hadden gezien zijn fitgirl Chantal en ik nu heerlijk aan het genieten van een vakantie in Kroatie. Omdat je op vakantie niet altijd zin hebt om veel te lezen of echt inhoudelijke artikelen wilt lezen, heb ik daarom vandaag een artikel voor jullie met heel veel foto’s. Foto’s ter inspiratie voor jou, op weg naar jouw bikini body. Of gewoon om lekker plaatjes te kijken als jij al een killer bikini body hebt. 

Ben jij benieuwd hoe ik me voorbereid heb op de zomer en op deze vakantie? Eigenlijk heb ik helemaal niets speciaals gedaan. Year round doe ik mijn trainingen, 3 à 4 keer in de week en let ik op mijn calorie inname. Ga jij deze zomer nog op vakantie en wil jij nog even snel wat extra vet wegwerken? Dan zal ik je maar meteen uit die droom helpen, écht resultaat boek je pas als je consistent bezig bent met voeding en training. Dit betekent niet dat je niet kunt genieten, balans is het toverwoord. Door trainingen en bewust bezig zijn met voeding te integreren zorg jij dat je het een levensstijl maakt en hoef je niet te stressen als je merkt dat je over 2 weken ineens al in bikini op het strand staat.

Wil jij volgend jaar lekker strak op het strand shinen in bikini? Begin dan maar alvast met trainen, en bewust letten op jouw energie inname (met andere woorden: voeding!). Zo’n proces heeft namelijk tijd nodig en dit bereik je niet in een week, een maand of 2 maanden. Consistentie is de sleutel tot succes.

Bikinibody Inspiration Fitgirl Denise202 Bikinibody Inspiration Fitgirl Denise204 (1) Bikinibody Inspiration Fitgirl Denise273 (1) Bikinibody Inspiration Fitgirl Denise276 (1) Bikinibody Inspiration Fitgirl Denise279 (1) Bikinibody Inspiration Fitgirl Denise284 (1) Bikinibody Inspiration Fitgirl Denise317 (1) Bikinibody Inspiration Fitgirl Denise326 Bikinibody Inspiration Fitgirl Denise339 (1) Bikinibody Inspiration Fitgirl Denise699 (1) Bikinibody Inspiration Fitgirl Denise703 (1) Bikinibody Inspiration Fitgirl Denise705 (1)

Ik hoop dat je het luk vond een kijkje te krijgen in mijn vakantie en mijn weg naar een bikinibody. Ben jij al op vakantie geweest dit jaar of heb je het nog voor je? Waar ben jij geweest? Ik ben benieuwd!

See you next week!

Liefs Denise

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

  • Denise schreef:

    Je bent wel echt een inspiratie! Mooie foto’s ook en nog een fijne vakantie! X Denise

  • Mariska schreef:

    Weer heerlijke inspirerend. En je hebt helemaal gelijk het gaat niet om de laatste twee weken voor de vakantie. En toch hopen wij dat. Mooie foto’s. Mag ik vragen waar jullie die bikini’s hebben gekocht ? Zijn erg mooi. Hoop dat je een mooie vakantie hebt gehad. Grtx Mariska

Reageren

Your email address will not be published.