Billen en Benen workout – Hello new you!

Deze keer heb ik weer eens een billen en benen workout video opgenomen! En niet zomaar één.. Deze is afkomstig uit het e-book Hello new you! dat ik samen met een personal trainer heb samengesteld. Hierin staat een 4 weken workout schema waarin alle spiergroepen aan bod komen. Daarnaast bevat het e-book handige boodschappenlijstjes, een compleet voedingsschema, healthy recepten en nog veel meer.

Deze billen en benen workout duurt ongeveer 30 minuten. Het is een circuit training en dat houdt in dat we een aantal oefeningen gaan doen die we vervolgens herhalen. Tussen de sets door mag je even wat water drinken want hydratatie is natuurlijk ook heel belangrijk. Let op je houding tijdens de oefeningen en gebruik bij voorkeur een dumbell van 2 tot 4 kg.

De volgende oefeningen komen in deze benen en billen workout aan bod:

 • Mountain climbers
 • Side leg lift
 • Burpees
 • Weighted leg lift
 • In & out V-jump
 • Sumo squats

Billen en benen workout

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL: MARLOU VOLKERINK!

Hello new you!

In samenwerking met personal trainer Danny Hut presenteert Followfitgirls Hello New You – In 4 weken fit, happy & healthy. Naast een compleet voedingsplan voor 4 weken bevat dit boek een uitgebreid workout schema gericht op het ontwikkelen van een strak lichaam. Deze circuit trainingen kun je gewoon vanuit huis mee doen en duren slechts 30 minuten. Ook delen de fitgirls hun persoonlijke motivatietips en hun do’s en dont’s op het gebied van sport, voeding en afvallen.

kerstcadeaus ebook

testi

Bestel het e-book en ga gelijk aan de slag!

marlou followfitgirls

Sport top: Nike // Broek: Hunkemöller // Vest: Björn Borg

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

 • Ik volg al jullie trainingen maar deze is echt leuk
  Ik moet alleen mijn voeding weer even oppakken
  Vrijdag gelukkig weer een meting bij Health advies Breda

Reageren

Your email address will not be published.