Billen en buik trainen in 30 minuten

Ik vind het heerlijk om ’s ochtends te sporten. Direct voor het werk aan spreek ik dan met mijn sportbuddy af om even lekker te knallen. Vanmorgen was ze helaas ziek en heb ik alleen getraind. Nou ja, niet helemaal. Met mezelf en met Rosa. Ik heb namelijk twee workout video’s gedaan die we zelf hebben opgenomen. De 17-minuten durende billen workout en daarna de 7 minutes abs & legs workout die we samen opnamen.

fitgirls

Zo blij met onze nieuwe Home Gym! 

Ik moet zeggen dat deze twee trainingen heerlijk waren om achter elkaar te doen. Op deze manier heb je in korte tijd een bijna full body training! De armen komen stiekem ook nog aan bod want er zitten ook wat push ups in. Voor de billen- en benen training heb je alleen een matje nodig en eventueel een kettlebell. Heb je deze niet? No worries. Ik laat ook zien wat je kunt doen als je geen gewichten in huis hebt. Voor de 7 minuten workout heb je alleen een bankje of een trapje nodig voor de step ups. Doen jullie mee?

Video 1: benen en billen trainen

 

Video 2: benen en buikspieren trainen

 

Wil je meer van mijn thuis workout video’s zien? Word mijn sportbuddy op HelloNewYou.nl

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.