Workout video: Buikspieren trainen

We beginnen de week met een nieuwe video! Deze keer gaan we de buikspieren trainen en hebben we ook nog ook nog twee aanvullende oefeningen voor de billen. Je kunt live mee doen met deze workout dus pak je matje en je waterflesje er snel bij! De workout duurt zo’n dertien minuutjes en als je er een complete workout van wilt maken adviseren we om in ieder geval twee sets te doen. Dus alle oefeningen uitvoeren zoals in de video en daarna nog een keer. Je kunt deze buikspier training natuurlijk ook ter aanvulling op bijv. een cardio workout doen. Laat die spieren maar branden! Doe mee met Fitgirls Suus, Denise, Rosa en Marlou:

 

Tip: wil je nog meer buikspieren trainen? Volg dan onze ABS Challenge. Klik hier voor de Challenge Guide met de uitgebreide schema’s (nu slechts € 1,95)! Er is zowel een schema voor beginners als voor gevorderden en de challenge duurt een maand.

Meer workout video’s van ons zien? Klik hier en abonneer je ook op ons Youtube kanaal. 

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.