Workout: buikspieroefeningen & stretchen

Het is weer tijd voor een fijne workout! Dit keer heb ik een training samengesteld voor de buikspieren in combinatie met een aantal heerlijke stretch oefeningen. Een rustige workout waarbij we niet gaan springen maar de spieren wel even heerlijk laten branden. Doe je mee met mijn abs & stretch workout?

Buikspieren workout + stretchoefeningen

Deze buikspieren workout duurt in totaal 22 minuten en het enige wat je nodig hebt is een yoga matje. Ik heb een rustig meditatie muziekje op de achtergrond aangezet. Deze hoor je in de video maar je kunt natuurlijk ook je eigen favoriete muziek erbij aan zetten. Persoonlijk vind ik het een hele fijne workout om in de ochtend te doen. Perfect om je dag mee te beginnen!

Naast stretchoefeningen komen er een aantal goede buikspieroefeningen aan bod.

Succes!

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL VOOR MEER WORKOUTS & ANDERE VIDEO’S! 

buikspieroefeningen

Outfit: Under Armour

ONZE VERANDA

Dit is de eerste workout video die ik opnam in onze veranda! We hebben de hele zomer onze tuin verbouwd en deze schuur met veranda is ook spiksplinter nieuw. Ik ben er zo blij mee! Nu kan ik extra vaak buiten zijn en dat is iets wat ik echt heerlijk vind. ‘S ochtends lekker buiten ontbijten onder een dekentje en ’s avonds gezellig kletsen bij de kachel. Genieten! De veranda is ook al ingewijd tijdens mij feestje een paar weken terug.

Benieuwd naar onze tuinverbouwing? Lees hier mijn blog en bekijk hieronder de video die ik met mijn vriend opnam.

Meer buikspieroefeningen voor thuis

Naast deze workout heb ik nog veel meer video’s opgenomen met buikspieroefeningen. Hieronder een aantal van mijn favoriete abs workouts:

buikspieroefeningen voor thuis

ABS Challenge

Wil je een compleet schema voor je buikspieren? Doe dan mee aan onze Abs challenge! Klik hier voor meer info.

Bekijk ook mijn 20 minuten morning workout video! 

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.