Video: Circuit training – Full body + WIN!

Toen dit sportsetje van Protest binnen kwam kreeg ik spontaan zin om een nieuwe workout video op te nemen! En daar was het ook wel weer eens tijd voor.. De laatste tijd ben ik er helaas weinig aan toe gekomen maar ik wil dit echt graag weer wat vaker doen. Deze workout is een full body circuit training en als beloning voor je deelname krijg je naast een voldaan gevoel misschien ook nog een mooie nieuwe sport outfit! Ik mag van Protest namelijk iemand blij maken met een Protest fitwear setje naar keuze! Klik hier om naar de actie te gaan & mee te doen.

Maar eerst.. time to workout!

Voor deze training heb je alleen een matje nodig en zoals de naam het al zegt, we gaan alle spiergroepen aanpakken! Terwijl ik deze blogpost schrijf heb ik de workout er net op zitten en eerlijk is eerlijk, ik voel mijn armen al een beetje. Nou moet ik er ook gelijk bij zeggen dat ik echt al té lang mijn armen niet meer had getraind en dat kon ik ook wel merken tijdens de push ups.

Gelijk een goede motivatie om weer vaker deze spiergroep aan te pakken. De laatste tijd heb ik vooral getennist en hardgelopen maar dan merk ik toch wel dat bepaalde spiergroepen wat gaan verslappen. Ik vind het dan ook heerlijk om dit soort workouts voor wat meer spieropbouw te doen. Doe je mee?

Ik draag in deze video de Protest Revival sportbroek en de Protest Koa sport bh

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL!

WIN: Sportset van Protest naar keuze

Om kans te maken op een sportsetje moet je het volgende doen:

That’s it! En stiekem hoop ik natuurlijk dat je ook even mee doet met mijn full body workout ;-)

Uitslag

De winnares van deze actie is Daphne Broere, gefeliciteerd!!

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.