Video: Circuit training – Full body + WIN!

Toen dit sportsetje van Protest binnen kwam kreeg ik spontaan zin om een nieuwe workout video op te nemen! En daar was het ook wel weer eens tijd voor.. De laatste tijd ben ik er helaas weinig aan toe gekomen maar ik wil dit echt graag weer wat vaker doen. Deze workout is een full body circuit training en als beloning voor je deelname krijg je naast een voldaan gevoel misschien ook nog een mooie nieuwe sport outfit! Ik mag van Protest namelijk iemand blij maken met een Protest fitwear setje naar keuze! Klik hier om naar de actie te gaan & mee te doen.

Maar eerst.. time to workout!

Voor deze training heb je alleen een matje nodig en zoals de naam het al zegt, we gaan alle spiergroepen aanpakken! Terwijl ik deze blogpost schrijf heb ik de workout er net op zitten en eerlijk is eerlijk, ik voel mijn armen al een beetje. Nou moet ik er ook gelijk bij zeggen dat ik echt al té lang mijn armen niet meer had getraind en dat kon ik ook wel merken tijdens de push ups.

Gelijk een goede motivatie om weer vaker deze spiergroep aan te pakken. De laatste tijd heb ik vooral getennist en hardgelopen maar dan merk ik toch wel dat bepaalde spiergroepen wat gaan verslappen. Ik vind het dan ook heerlijk om dit soort workouts voor wat meer spieropbouw te doen. Doe je mee?

Ik draag in deze video de Protest Revival sportbroek en de Protest Koa sport bh

 

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL!

WIN: Sportset van Protest naar keuze

Om kans te maken op een sportsetje moet je het volgende doen:

That’s it! En stiekem hoop ik natuurlijk dat je ook even mee doet met mijn full body workout ;-)

Uitslag

De winnares van deze actie is Daphne Broere, gefeliciteerd!!

 

Ontvang healthy recepten & workouts in je inbox!

* verplicht
 • Leuke actie, prachtige kleding van Protest!! Ik ben revaliderend van een ski ongeval, dus een nieuw setje zou een mooie beloning zijn in mijn traject..! Ik heb gekozen voor de Pleasure broek met de top Summer in kleur Candy Cane, prachtig toch?! En wat een heerlijke product namen… Summer Pleasure! ;-)

 • Whoehoeeeeeeeeee!! Dit is echt superleuk Followfitgirls <3 <3  Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!!Whaaaaaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op zo'n WAANZINNIGE set van Protest, WAUW  Ik ga zeker te weten voor de "STYLO" surflegging & de sportBH "HANDSFORTH 16-2" WAUW!  Ik sport 3 x per week.. dus zoooooo ontzettend welkom! Kom maar op  Dat wordt weer sporten in stijl…. super SPANNEND! ben echt helemaal ENTHOUSIAST MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor ;-) Heb alle stapjes gevolgd

  ☑️ Geliked
  ☑️ Openbaar gedeeld

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :*

Reageren

Your email address will not be published.

Ontvang Marlou’s Beste Billen
workout video voor thuis!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren