Feel like Wonder Woman: Gal Gadot Core Circuit

Vind je het moeilijk om het sporten vol te houden? Variatie is the key tot succes! Blijf jezelf uitdagen, probeer verschillende workouts en doe vooral dingen die je leuk vindt. Voor mij werkt dit echt perfect! Heb je wat workout inspiratie nodig? Probeer deze Core Circuit van Gal Gadot eens, wedden dat je je na afloop als een echte Wonder Woman voelt?!

Workout inspiratie

Eerlijk gezegd kost het me weinig moeite om mijn trainingsschema vol te houden omdat ik (bijna) altijd zin heb. Toch blijf ik mezelf met andere workouts uitdagen en ik vind het dan ook heerlijk om me te laten inspireren door bijvoorbeeld sportieve vrouwen die ik op YouTube volg. Soms komt er ook zomaar iets op mijn pad, of beter gezegd in mijn mailbox. Zo stuurde Ana me een e-mail van Reebok, met de opmerking ‘Dit is echt iets voor jou’, door met deze Core Circuit. En inderdaad, deze workout is echt top en Ana, dank je voor het doorsturen van de mail!

Wonder Woman Gal Gadot

Als je de film Wonder Woman nog niet gezien hebt, zou ik zeker nog even doen. Ik vind het echt een aanrader. En weet je, op het getrainde lichaam van Gal Galdot ben ik best een beetje jaloers. Toch ben ik wel zo realistisch dat zo’n body way out of my league is en dat vind ik ook helemaal prima. Blij zijn met wie je bent, is het toch?

Gal Gadot Core Circuit

Deze Core Workout is speciaal samengesteld door de personal trainer van Gal. De afbeelding hierboven spreekt eigenlijk wel voor zich, maar ik vat het nog even voor je samen:

Core Circuit

Oefening 1:

Side squat – 12 herhalingen per been

Oefening 2:

Lunge – 15 herhalingen per been

Oefening 3:

Bear crawl – 1 minuut

Oefening 4

Dragons – 1 minuut

Oefening 5

Plank with shoulder tap – 10 herhalingen aan beide kanten

Oefening 6

Skate jumps – 1 minuut

Laat je me even weten wat je van de workout vindt? En als jij nog tips hebt voor een leuke workout die ik ook eens moet proberen, dan hoor ik het graag!

Liefs Lianne

Heb jij het zo druk dat sporten er vaak bij inschiet? Wat dacht je van een super effectieve kettlebell workout die je maar 10 minuten van je tijd kost?

Foto boven: Reebok

Doe jij al mee met onze Fitgirl Bikini Challenge? Het is nog niet te laat voor jou bikini body!

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
fitgirl Demi | club power groepsles
Even voorstellen: Fitgirl Demi

Vandaag stellen we je voor aan de nieuwste aanwinst van het Followfitgirlsteam: Fitgirl Demi. Fitgirl Demi Hello sporty spices! Mijn...

Sluiten