De koelkast van een ‘fitgirl’

Ik moet er nog steeds een beetje aan wennen. Iedereen deelt tegenwoordig met elkaar wat hij of zij eet. Best gek eigenlijk, al kan ik niet ontkennen dat ik het altijd heel erg leuk en interessant vind om te zien wat andere mensen eten. Ik krijg er zelf ook altijd weer nieuwe ideeën door. Daarom dacht ik dat het misschien leuk zou zijn om jullie eens een kijkje in mijn koelkast te geven. MTV Cribs is er niks bij ;) Kijk je mee?

IMG_1944

Daar istie dan! Niet zo heel bijzonder, al kwam die ijsblokjesmaker heel goed van pas de afgelopen maanden. Op de koelkast heb ik mijn doelenbord hangen, zodat ik er elke dag aan herinnerd wordt wat mijn doelen voor de week zijn. Oja, voor als ik er niet ben met eten hangt er voor Simon een flyer van de pizzabezorger ;)

IMG_1946

De bovenste plank van onze koelkast ziet er vrijwel altijd zo uit. Een overvloed aan eieren, champignons en Griekse yoghurt. Daarachter staat een blikje kokosmelk.

IMG_1947

Op de plank daaronder ligt van alles voor op brood of rijstwafels. Boter, heel veel kipfilet, bacon, kaas, cream cheese, een restje sla, gerookte zalm en carpaccio. Meestal ligt hier ook nog een aangebroken avocado tussen, maar die heb ik vanmorgen precies opgemaakt.

IMG_1953

Vervolgens komen we bij de plank waar vlees en vis voor bij het avondeten ligt, gerookte kipfilet voor in de salade, aardbeien en een half appeltje en een sh*tload aan kwark. Want dat hebben wij altijd in huis! Soms grill ik zelf kipfilet voor door de salade, maar uit gemakzucht kies ik de laatste tijd toch steeds vaker voor de voorverpakte variant. Zou ik eigenlijk niet moeten doen, maar goed. Het is zo makkelijk…

IMG_1949

Op de onderste plank bewaren wij de melk, gewoon halfvolle melk, niets mis mee als je het mij vraagt, een aangebroken meloen, Radlertjes voor een zonnige middag in de tuin of op de boot en een salade die ik alvast voor Simon heb klaargemaakt. Kan hij die vannacht mooi meenemen naar zijn werk.

IMG_1950 IMG_1951

In mijn groentela vind je ook echt alleen maar groente en sla. Als ik net boodschappen heb gedaan past het er vaak niet eens allemaal in… en daaronder Simon zijn ‘bierla’. Ook die zit altijd propvol, zoals je kunt zien…

IMG_1952

Tot slot de binnenkant van de deur. Bovenin, niet te zien op de foto, ligt roomboter, geraspte kaas en Parmezaanse kaas. Daaronder appelmoes, mayonaise, mosterd en ketchup. Andere sausjes gebruiken wij eigenlijk niet. Daaronder de aangebroken melk en visolie en tot slot wat blikjes frisdrank voor het geval dat we onverwachts visite krijgen! Het komt namelijk nogal eens voor dat er vrienden of familie voor de deur staan en we ze niets anders aan kunnen bieden dan koffie, thee, of water… of bier, maar dat is niet zo’n goed idee om 10 uur ’s ochtends ;) Vroeger hadden we nog wel eens een fles frisdrank, maar die lag na één keer visite altijd zo lang onaangetast te liggen in de koelkast, dat er de keer erna geen prik meer op zat. Dus een paar blikjes werken in ons geval beter!

En…? Is dit hoe jouw koelkast er ook ongeveer uitziet? Of liggen er bij jou totaal andere dingen in? Laat het me weten in een reactie hieronder!

Liefs, Ursula

 

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.