Doe jij mee aan onze #Happydeherfstdoor challenge?

Eén op de drie mensen heeft last van een herfstdip. Het wordt natuurlijk steeds eerder donker, er zijn veel natte dagen en dat nodigt misschien meer uit om met een kleedje op de bank te kruipen dan om lekker te gaan sporten. Door het donkere weer raak je misschien wel wat gedeprimeerd waardoor je sneller naar ongezonde snacks grijpt. NIET NODIG! Wij helpen jou de herfst door met onze #HAPPYDEHERFSTDOOR Challenge!

Wat houdt deze challenge in?

Dit keer hebben we niet alleen workouts maar besteden we ook extra aandacht aan mindfulness en motivatie. Deze challenge is helemaal gratis en dit is wat je kunt verwachten:

  • Korte workouts die je vanuit huis kunt doen
  • Healthy recepten
  • Mindfulness opdrachten
  • Elkaar motiveren
  • Happy thoughts

Klinkt goed toch? De challenge duurt in totaal vier weken en wanneer je je nu inschrijft ontvang je de challenge calendar in je inbox.

Wil je meedoen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief (als je dat nog niet hebt gedaan) zodat wij het schema voor week 1 naar je kunnen mailen. Ook als je geen last hebt van een herfstdip is deze challenge een echte aanrader :)

Schrijf je in!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de kalender voor week 1 in je inbox! (check ook voor de zekerheid je spambox)
 

happydeherfstdoor

 

Ontvang healthy recepten & workouts in je inbox!

* verplicht

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
dam tot damloop
Dam tot Damloop 2017: Mijn raceverslag

Dam tot Damloop, heb je er iets van meegekregen? Op 17 september liep ik voor het derde jaar op een...

Sluiten