Doe jij mee aan onze #Happydeherfstdoor challenge?

Eén op de drie mensen heeft last van een herfstdip. Het wordt natuurlijk steeds eerder donker, er zijn veel natte dagen en dat nodigt misschien meer uit om met een kleedje op de bank te kruipen dan om lekker te gaan sporten. Door het donkere weer raak je misschien wel wat gedeprimeerd waardoor je sneller naar ongezonde snacks grijpt. NIET NODIG! Wij helpen jou de herfst door met onze #HAPPYDEHERFSTDOOR Challenge!

YES IK WIL HAPPY DE HERFST DOOR & DOE MEE!

 

WOKROUT

WORKOUT VIDEO

Train dagelijks met de workout video’s van Rosa & Marlou

Wat houdt deze challenge in?

Dit keer hebben we niet alleen workouts maar besteden we ook extra aandacht aan mindfulness en motivatie. Dit is wat je kunt verwachten:

 • Korte & lange workouts met Rosa & Marlou die je vanuit huis kunt doen

 • Healthy recepten

 • Mindfulness opdrachten

 • Elkaar motiveren

 • Happy thoughts

Klinkt goed toch? De challenge duurt in totaal 4 weken en wanneer je je aanmeldt ontvang gelijk alle challenge calendars in je inbox. Ook krijg je toegang tot de besloten Facebook groep van deze challenge. Hier worden alle video’s en opdrachten in gedeeld.

BUTTON

 

“Ik heb vorig jaar meegedaan aan deze challenge en zat hierdoor een stuk lekkerder in mijn vel! Vooral de korte workouts waren voor mij een goede stok achter de deur om toch te blijven bewegen. Lekker vanuit huis terwijl het buiten regende. Ook de mindfulness opdrachten waren super!” – ANOUK

 

 

Wij hebben er zin in! De challenge start officieel op 1 oktober dus meld je snel aan!

 

happy2

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!
[activecampaign form=7]

 • Jill van der Heiden schreef:

  Hallo,

  Ik heb net de happy de herfst door challenge aangeschaft. Ik kan niet wachten om ermee te kunnen beginnen. Allemaal de kalenders kan ik openen. Maar als ik op de knop klik van de facebook pagina doet die het niet. Dit vind ik erg vervelend.

  Ik hoop dat we dit kunnen oplossen!
  Ik hoor graag van jullie!

  Groet
  Jill van der Heiden

  • Hi Jill, ik heb je net via de mail de link gestuurd waarmee je je kunt aanmelden voor de groep. Veel succes en plezier met de challenge! Groetjes, Lianne

Reageren

Your email address will not be published.