Drink ik te weinig?

We hebben het (bijna) de hele dag door over eten, maar over drinken hoor je ons eigenlijk weinig. En dat terwijl voldoende drinken nog veel belangrijker is dan die 3 maaltijden per dag. Op de een of andere manier schiet dit er vaak bij in en zijn er heel veel mensen die niet aan de 1.5 tot 2 liter water per dag komen.

Te weinig drinken kan vervelende gevolgen met zich mee brengen. Je lichaam probeert jou op allerlei verschillende manieren te vertellen dat het vocht nodig heeft, maar vaak worden deze signalen niet door iedereen herkent. Zonde! Want je voelt je veel lekkerder als je hier wel gehoor aan zou geven.

Drink ik te weinig?

Mocht jij je ook afvragen of je te weinig drinkt, is het belangrijk dat je goed naar je lichaam leert luisteren. Heb je bijvoorbeeld vaak last van hoofdpijn? Dan kan het heel goed dat dit komt door te weinig vocht in je lichaam. Om jou er meer op te attenderen hebben wij de drie tekenen dat je te weinig drinkt op een rijtje gezet. Bekijk het hele artikel hier.

Water lekkerder maken dan een saai drankje? Dat kan op heel veel manieren! Je leest het hier.

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.