Een dag uit het leven van fitgirl Ellen

Toen ik de andere fitgirls vroeg of ze nog een idee hadden voor een artikel, bedachten ze “een dag uit het leven van”. Dat leek me een leuk idee! Ik vind het altijd wel leuk om te lezen wat iedereen nou eigenlijk doet op een normale dag, en het leek me leuk om dat door middel van foto’s te doen. Ik werk 4 dagen per week, dus ik koos mijn vrije dag, de vrijdag. En dit is wat ik deed:

Ik stond op tijd op, maar niet zo vroeg als op een werkdag. Rond 8.00 uur kwam ik mijn bed uit. Het eerste wat ik meestal doe op vrijdag is mijn to-do lijst maken voor het weekend. En toch blijf ik me er elke week over verbazen hoe weinig punten ik na het weekend heb kunnen afstrepen. Ook nu weer kreeg ik lang niet alles gedaan wat ik wilde doen.

mijn_dag_in_foto2s_

Daarna was het tijd voor ontbijt. Ik nam bosvruchten Skyr met protein balls van Body en Fitshop en een kop thee. De banaan gooide ik in mijn tas voor na het trainen.

mijn_dag_in_fotos_2

Ik ben klaar om te gaan sporten! Het liefst loop ik de hele dag in mijn comfy sportkleding rond.

mijn_dag_in_fotos_3

Ik ga altijd lopend naar de sportschool, dan heb ik meteen een soort van warming up gedaan. Het is ongeveer een kwartiertje lopen. Onderweg kom ik langs het postkantoor, waar ik even een pakketje afgeef.

mijn_dag_in_fotos_4

Ik ben rond 10.00 op de sportschool. Ik was eigenlijk van plan om mijn training snel af te werken en dan door met mijn planning, maar dat gaat altijd mis. Er waren ook deze keer weer veel bekenden en ik heb nog een hele tijd staan kletsen. Het was upper body dag, dus eigenlijk klopt de foto niet, want ik heb helemaal geen squats gedaan. Maar de collega die ik vroeg even een foto te maken voor dit artikel, vond het een goed idee als ik squattend op de foto ging. Normaal squat ik natuurlijk niet met 2×10 kilo ;).

mijn_dag_in_fotos_5

Toen ik thuiskwam was het alweer 13.00 uur. Ik lunchte met een restje quinoa en falafel van de avond ervoor, en keek Expeditie Robinson wat ik had opgenomen.
Daarna begon ik aan die altijd fijne huishoudelijke taken. Ik had ontzettend veel was die ik nog moest opvouwen en ik verschoonde het bed.

Mijn beugel is er alweer een tijdje uit, en ik moest even naar de orthodontist om mijn spalken te laten controleren. Op weg er naartoe moest ik lang voor het spoor wachten, er kwamen 2 treinen.

mijn_dag_in_fotos_6

Na het bezoek aan de orthodontist ben ik nog even de stad in gegaan. Bij H&M scoorde ik 2 dunne truitjes en een lekker zachte sjaal. Mijn vriend was vrijdagavond en zaterdagavond weg, dus vond ik dat ik wel iets lekkers voor mezelf mocht halen, dus nam ik 6 bonbons mee bij de bonbonzaak. Ik kocht ook nog een lipstick van Chanel, die heb ik nou eenmaal nooit genoeg. Het is een Rouge Coco Shine, mijjn favoriete everyday lipsticks. Ze voelen als lippenbalsem en ondanks de knalroze kleur geeft deze maar een subtiel kleurtje af en is transparant. Ik heb geen hoofd voor een opvallende lippenstift helaas.

mijn_dag_in_fotos_7

Toen ik thuiskwam moest mijn vriend alweer bijna weg. We kletsen nog even wat en toen hij weg was maakte ik een grote salade met rode bietjes, linzen, paprika, een beetje yoghurtdressing en lekker veel parmezaan.

mijn_dag_in_fotos_8

Het was inmiddels 20.00 uur geweest en ik vond het wel tijd voor een spa-momentje. Dus ik smeerde een masker op mijn gezicht en dook in bad met lekker veel schuim en Netflix.

mijn_dag_in_fotos_9

Na het bad ging ik ook nog onder de douche om mijn haar te wassen. Veel schoner dan dat kun je niet worden ;).

En toen was het tijd voor 3 van de 6 bonbons (eentje heeft het niet gered tot de foto), met een kop thee erbij. Ik stak een geurkaars van Lily Flame aan, ik heb verschillende geuren maar Silent Night is mijn favoriet. Zo’n lekkere rustgevende geur! Lekker nog een paar uurjes cocoonen en toen heerlijk op tijd naar bed. Mijn vriend was ook best op tijd thuis, dus zaterdag waren we allebei weer fris en fruitig op tijd ons bed uit.

mijn_dag_in_fotos_10

Al met al best een saaie dag als ik de foto’s zo terugkijk, maar ik kan echt zo genieten van mijn vrije vrijdagen!

Wat vinden jullie van een fotodagboekje? Lijkt het jullie leuk om ook eens een dag mee te kijken met de andere fitgirls?

Op zoek naar lekkere recepten met minder koolhydraten? Anouk zocht het voor je uit! Bekijk ze hier.

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.