Eindstand Personal Body Plan eerste half jaar

Inmiddels twee weken terug heb ik de laatste meting gehad voor het eerste half jaar van Personal Body Plan. Ik weet dat mensen over het algemeen smullen van transformatiefoto’s. Ik heb deze dan ook wel, maar ik kies er op dit moment toch even voor om niet foto’s van mezelf in ondergoed op internet te zetten. Mijn embarrassing selfies vond ik wel genoeg ;-)

Dit is ook de reden dat ik – ondanks dat ik jullie steeds wekelijks van mijn proces op de hoogte gehouden heb – nog niets over de eindstand had verteld. Dat ik geen foto’s wens te plaatsen betekent natuurlijk niet dat ik geen cijfertjes weg kan geven.  Een kanttekening hierbij is wel dat jullie moeten beseffen dat cijfertjes ook lang niet altijd wat zeggen.

Komt ‘ie:

Eindstand

Ik ben zeker wel tevreden met mijn resultaat! Maar ergens kan ik het niet laten om kritisch naar mezelf te zijn. Ik vind dat ik op mentaal gebied echt nog heel veel te leren heb. Eten voelt soms nog steeds als een mentaal spelletje die nog veel te veel macht over mijn gedachten heeft. Ik hoop hier in het tweede half jaar van Personal Body Plan wat meer rust in te vinden voor mijzelf maar ook voor de mensen om mij heen die me maanden maar sommigen al jaren  over eten (en sporten) horen praten. Zoals ik eerder al vertelde heb ik ervoor gekozen om het tweede half jaar verder te gaan maar dan zonder coaching. Ik heb er veel vertrouwen in maar dit betekent wel dat ik jullie steun des te harder kan gebruiken ;-)

Hup, Ana, hup!

X Ana

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

 • Haiiii Anna!
  Wauw, wat ben je knap! Je hebt het gehaald en je hebt ook nog eens een flink verschil gemaakt. Ik als rasechte perfectionist herken mezelf helemaal hierin, jaaaaa ik ben tevreden – MAAR.. ;-)
  Ik ben aan het einde van de maand klaar met mijn eerste halfjaar PBP. Ben heel tevreden met mijn resultaten maar ging voor spieropbouw en beland toch vooral in vetverbranding. Daar wil ik het tweede halfjaar (in the community, dus zonder coaching) zeker aan werken. We komen elkaar vast nog tegen daar in ‘the community’.. Veel succes en niet te streng zijn voor jezelf!! Liefs :-)

  • Ana Lopez Swinkels schreef:

   Ha Pleun!
   Jij hebt ook bijna de eerste eindstreep gehaald, super goed! En ja je moet natuurlijk een beetje kritisch blijven maar het is ook goed om stil te staan bij de progressie die je wel geboekt hebt. Waarom kwam je toch snel weer in de vetverbranding dan? At je dan toch te weinig of waar ligt het dan aan? Ik ben benieuwd:) Ik moet voorlopig nog wel even door met vet verbranden want zoals je misschien al eerder hebt gelezen eet ik eerder te veel dan te weinig ;-)
   Succes met de laatste loodjes!
   X Ana

 • Wow wat goed zeg! Zou het niet kunnen dat je ook wat vet verliest aan de achterkant, dus dat je wel je borstomtrek meet maar dat je aan de achterkant wat centimeters kwijt bent? Dat zou verklaren dat je cupmaat wel hetzelfde is (ideal overigens!)
  Ik lees echt zoveel goede ervaringen over PBP en ben stiekem ook wel heel erg benieuwd of er ook minder succesvolle verhalen zijn. Je moet het natuurlijk zelf doen, maar soms hoor ik mensen die echt wel hun best doen ,maar gewoon nauwelijks resultaat halen. Ben wel benieuwd wat PBP daar mee doet.
  Ik ben zelf al een hele tijd aan het twijfelen , ik weet niet of ik voldoende discipline heb om te eten zoals voorgeschreven. Scheelt het dat je daar in wordt gevolgd, dat je eigenlijk perse niet wilt falen dus?

  • Ana Lopez Swinkels schreef:

   Hai Ellen,
   Ja, die centimeters zal ik inderdaad kwijt zijn op mijn rug. En misschien ook wel bij mijn borst maar niet voldoende om echt van cupmaat te verschillen. Vind ik inderdaad absoluut geen ramp ;-)
   Als je mijn blog een beetje hebt gevolgd gaat mijn PBP-avontuur absoluut niet over rozen. Wat je zegt, voeding is volgens PBP zoveel belangrijker dan het sporten. Ik vond voeding dan ook het moeilijkst en ik eet nog veel te vaak niet volgens plan. Maar ach ;-) Ik denk wel dat het in het begin handig is om met een coach te beginnen. Nu heb ik geen coach meer maar ik denk niet dat het voor het tracken van mijn eten echt uitmaakt dat er nu niemand meer meekijkt. Alleen mijn eigen geweten kijkt wel mee, haha.
   Maar als je wilt kan ik je zondag wel wat meer erover vertellen. En de foto’s laten zien!:P

   Tot dan! X

Reageren

Your email address will not be published.