En onze road trip ging naar …

Vorige week verklapte ik al dat er een weekendje weg op de planning stond. Afgelopen weekend was het zover en ik kan je alvast vertellen dat het héél geslaagd was. We gingen op reis met srprs.me en onze bestemming was op de dag van vertrek, zaterdagochtend, nog steeds onbekend. Zaterdagmiddag werden we in Utrecht verwacht, dat wisten we dan weer wel, waar we na een lekkere lunch onze road map kregen waarop we onze bestemming konden open krassen. Een spannend moment, want er werd al weken door ons gespeculeerd over de plek. En het moment was daar: we gingen naar… Rotterdam!

Eenmaal daar aangekomen werden er hulptroepen ingeschakeld via de telefoon om ons te voorzien van de nodige informatie. Normaal gesproken zoek je van te voren uit wat je graag wilt zien, doen, eten en beleven, maar met dit concept is dat niet mogelijk. Hierdoor is de beleving heel anders en ga je veel spontaner te werk. Aan de ene kant heel leuk, aan de andere kant soms ook best lastig, omdat we weinig tijd hadden in de stad en graag de leukste plekken wilden bezoeken. Gelukkig konden de Rotterdammers ons uitstekend helpen met urgente zaken als waar we de beste sushi konden eten en wat de beste plek is voor drankjes en dansjes. Lees hier het uitgebreide verslag van onze road trip.

Schermafbeelding 2015-11-19 om 14.04.14

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.