Even niet zo’n fitgirl?

De winter heeft er aardig ingehakt. Ligt het aan de winter? Of is er een andere reden dat ik me tegenwoordig minder een ‘fitgirl’ voel dan een jaar geleden? Deze week nam ik na lange tijd weer eens een workout video op en toen werd ik wel een beetje met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik ben niet meer zo sterk als ik was.

Minder sporten

Toen ik met Followfitgirls begon waren mijn twee blogs en de webshop die ik destijds nog had hetgeen waar ik non stop mee bezig was. Op kantoor nam ik mijn workout video’s op en dat was echt een win-win situatie want ik kon sporten & werken tegelijk! Ik plande brainstormsessies met Rosa in om nieuwe challenges te verzinnen en hier waren we vervolgens weken druk mee. Ik sportte in die tijd zo’n 4 à 5 keer per week. Maar inmiddels is dat wel veranderd. How come?

Drie jobs in één

Het begon tijdens onze verbouwing die zeven maanden heeft geduurd. Elk vrij uurtje ging zo’n beetje in het klussen zitten en dat was fysiek af en toe ook best zwaar. Ik had veel minder energie om daarnaast ook nog te gaan sporten. Ondertussen waren er ook nogal wat veranderingen op zakelijk vlak. Ik besloot te stoppen met mijn webshop en naast mijn blogs te gaan freelancen. Na vijf jaar fulltime ondernemer te zijn geweest kreeg ik het gevoel wat stil te staan in mijn ontwikkeling en had ik zin om mijn kennis en ervaring in te zetten bij andere bedrijven. In maart vorig jaar kreeg ik een super leuke baan aangeboden als Freelance brand manager bij Brandfield. Sindsdien werk ik daar drie dagen per week. En in die andere twee dagen ben ik druk met Follow Fashion en Followfitgirls. Want deze blogs zijn nog steeds mijn kindjes waar ik keihard met héél veel plezier aan werk. Maar ik moet eerlijk zeggen dat het wel pittig is. In principe heb ik drie verschillende jobs met allemaal verschillende deadlines en ook weer allemaal verschillende opdrachten.

Tijdens kantooruren sporten zit er lang niet altijd meer in. Als ik thuis werk moet ik super veel mail beantwoorden, fotograferen, video’s maken en natuurlijk blogs schrijven. Mijn Youtube kanaal bevat nu naast workout video’s ook heel veel andere soort video’s waar veel tijd in gaat zitten. En dat is de reden dat ik minder workout video’s heb opgenomen. Natuurlijk heb ik ’s avonds nog wel gesport maar dan was het te donker om een workout video op te nemen.

full body workout

Afgelopen week nam ik eindelijk weer eens een workout video op! Volgende week komt hij online en er komt een leuke winactie aan..

Sporten in de ochtend

Toch is het niet zo dat ik helemaal in een sportdip ben beland. In tegendeel.. Mijn vriend en ik besloten Insanity weer op te pakken en gingen een maand lang elke ochtend rond half 6 uit bed om een uurtje samen te sporten. Zes dagen per week. Heftig maar ook heel leuk! Op een gegeven moment waren we er wel weer klaar mee en sindsdien sport ik even wat minder. Ik ging nog wel hardlopen maar thuis trainen had ik even minder zin in. Dit komt ook omdat mijn sportmaatje druk was en midden in een verhuizing zat.

Tennis is nu weer begonnen en ik heb afgelopen week dus weer eens een workout video opgenomen. Ik heb zin om weer fitter te worden want dat is ook goed tegen stress. En het was toch wel even slikken toen ik tijdens mijn workout merkte dat het opdrukken me een stukje zwaarder afging dan normaal!

Tijdens mijn vakantie in Bali heb ik ook veel workout video’s opgenomen en ik besefte mij net dat ik deze nog niet eens allemaal gemonteerd heb. Er komen dus binnenkort weer nieuwe workout video’s aan en nu het langer licht is ’s avonds kan ik ook weer na het werk video’s maken. Hou mijn Youtube kanaal in de gaten dus;-)

Deze workout video nam ik op tijdens onze vakantie! 

Heb jij ook wel eens eens een sportdipje gehad? Laat het me weten!

PS. Volg je mij al op Instagram? @marlouvolkerink

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

  • Desiree Van Leeuwen schreef:

    Zit op het moment ook in een ernstige sportdip . Pas verhuisd en veel te doen . Maar energie over voor sporten ho maar.
    Qua eten loopt het ook niet echt op het moment . Hopelijk gaat het snel weer beter . Me spierballen verdwijnen langzaam.

Reageren

Your email address will not be published.