Even voorstellen: Fitgirl Suus

Hoi Fitgirls! Ik ben Suus Smorenburg, fulltime internationaal model en woon in Amsterdam. Ook ben ik danseres en afgestudeerd aan de Dansacademie in Tilburg. Ik ben gek op mijn werk omdat het super afwisselend is en omdat ik vaak naar mooie plekken op de wereld reis. I love to travel!

travel

Ik hou er ook heel erg van om rommelmarktjes en kringloopwinkeltjes af te struinen, op zoek naar de leukste vintage homeaccessoires. In maart begin ik aan een cursus styling aan het Artemis! Ook hou ik me als model natuurlijk bezig met gezond eten, sporten en yoga. Maar ik geniet ook van het leven! ‘It’s okay to have a cheat day!’

In mijn blogs ga ik jullie op de hoogte houden van leuke shoots en shows die ik heb gedaan en jullie tips geven voor een healthy lifestyle, workouts en mindset.

“Voor mijn modellenwerk doe ik verschillende nationale en internationale klussen. Naast fotoshoots ben ik ook te zien in commercials en loop ik catwalkshows. Voor mijn werk is het belangrijk om goed in shape te blijven.”

suus smorenburg suus smorenburg

 TV Commercial Effect

“Hier ben ik te zien in de commercial van Effect. Ze zochten modellen die ook goed konden dansen dus vandaar dat ik was gescout. Super leuk!”

Volg mij ook op Instagram: @ssuuuss 

instagram1
instagram2
instagram3
instagram4

 

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.