10 X Favorieten van fitgirl Laura

Fitgirl Lianne daagde mij uit om mijn 10 favorieten voor jullie op een rijtje te zetten. Geen vervelende uitdaging als je het mij vraagt! Daarom hierbij mijn 10 favorieten in deze terugkerende ‘rubriek’. Nog niet alle Followfitgirls hebben hun favorieten met jullie gedeeld, so who’s next. Wie ik nomineer? Dat lees je aan het einde van dit artikel. Spannend!

10 x favorieten fitgirl Laura

Favoriete lunchcafé

De (cheat) lunch is mijn favoriet! Het afwisselen van lunch hotspots vind ik daarom ook het leukste, maar omdat ik er maar eentje mag kiezen wordt het café NON Pop-up in De Lier. Dit is in het dorpje waar ik woon, dus lekker dicht bij mijn huis. Regelmatig wisselt Non (Manon) van menukaart, waardoor er steeds weer nieuwe lekkere lunches voorbij komen. Met de ‘woonkamer-achtige’ sfeer voel je je bij ‘Non’ gelijk thuis en de bediening is super vriendelijk. Echt een top plek om te lunchen, of een bakkie te doen met een heerlijk (zelfgebakken) taartje.

10 favorieten Laura 002

Favoriete plek op aarde

Dat is sowieso Curaçao! In 2012 heb ik een half jaar gewerkt op dit heerlijke eiland. Dit jaar ben ik eindelijk weer terug geweest en het voelde meteen weer vertrouwd. De sfeer op Curaçao is zo fijn; niets moet, alles mag. Heerlijk! Helaas woon ik er niet en daarom ‘deelt’ Curaçao deze eerste plek ook met mijn huidige woonplaats. Ik vind het heerlijk om thuis te zijn!10 favorieten Laura 003

Favoriete sport/workout

Mijn favoriete sport is bij uitstek fitness! Ik heb in mijn leven heel wat verschillende sporten gedaan, maar mijn hart heb ik echt verloren aan krachttraining. Minimaal 4 x per week train ik in de sportschool. Het is een van de favoriete momenten van mijn dag.

Favoriete film

Een favo film heb ik niet. Ik ben meer van de Netflix series, met mijn ultieme favoriet: Pretty Little Liars! Films kijk ik wel regelmatig, maar het soort films wisselt vaak. De ene keer een romantische film, de andere keer comedy en dan weer een thriller. Ook kan ik heel blij worden van de Minions (Despicable me) films; geniaal!

Favoriete cheatmeal

Lastig! Ik kijk altijd uit naar mijn cheatmeal, maar ik heb niet echt een favoriet. Ik wissel graag af met patat, pizza, pannekoeken: ik ben dol op de 3 p’s! Mijn favoriete cheat tussendoortje is sinds kort Tony Chocolonely, en dan wel de smaak caramel zeezout. Zó lekker!

Favoriete make-up/geurtje

Mascara van Clinique blijft mijn nummer 1 qua make-up. Zonder mascara (en oke eyeliner en een poedertje) ga ik niet graag de deur uit. Mijn favoriete parfum is bij uitstek Daisy Eau So Fresh van Marc Jacobs.

10 favorieten Laura 004

Favoriete citytrip

Weer een moeilijke vraag. In 2015 ben ik samen met mijn vriend met kerst naar Parijs geweest. Dit vond ik echt super! In 3 dagen hebben we de hele stad gezien en zijn we een dag naar Disneyland geweest. Vorig jaar september ben ik met mijn moeder een lang, en heel warm, weekend naar Rome geweest, deze stad is echt zo mooi! En last but not least, Boedapest waar ik onlangs met vriendinnen ben geweest. Ook deze stad heeft zo veel moois, is goedkoop en je kunt er heerlijk eten! Lastige keuze, maar op nummer 1 staat toch wel Parijs, de stad van de liefde.

10 favorieten Laura 005

Favoriete televisieserie

Mijn dagelijkse guilty pleasure is Goede Tijden Slechte Tijden. Ik mis bijna nooit een aflevering (thanks to RTL XL). Heerlijk even verstand op 0 en een klein half uurtje het wel en wee van de inwoners van Meerdijk bekijken. Ook vind ik de serie Helemaal het Einde erg leuk om te volgen. Hierin volg je 3 gezinnen die begin dit jaar naar Chili zijn vertrokken om een nieuw bestaan op te bouwen.

Favoriete smoothie

Ik drink heel weinig smoothies. Wel maak ik af en toe een super makkelijke, en tevens heerlijke, smoothie bowl. Een voordeel is dat ik hier net iets langer van geniet voordat ‘ie op is. Smoothies vind ik zo lekker dat ik ze al binnen een paar teugen opdrink, wat natuurlijk zonde is.10 favorieten Laura 006

Favoriete wellness behandeling

Heel cliché, maar ik vind massages heel fijn (wie niet?). Helaas zijn deze vaak erg prijzig, waardoor ik veel te weinig massages neem. Een gezichtsbehandeling is ook altijd erg fijn. Ik bedoel dan vooral het gedeelte NA het weghalen van de oneffenheden op mijn huid.

Dit waren mijn 10 favorieten. Heb je nog andere vragen of wil je de bloggers van Followfitgirl uitdagen om over bepaalde onderwerpen te schrijven? Laat dit dan weten in een reactie hieronder, ik (en alle andere Followfitgirls) zijn benieuwd!

Nominatie

Zoals ik al schreef zijn nog niet alle fitgirls aan het woord geweest in deze rubriek. Daarom daag ik hierbij onze Belgische fitgirl Sofie uit om haar favorieten te delen. Ik ben benieuwd Sofie!

Liefs,
Laura

Wil je de favorieten van de andere Followfitgirls lezen? Dat kan: 10 favorieten fitgirl Marlou, Ana, Manon, Rosa en Lianne

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Fabels over fitness
Fabels over fitness – Ken je deze 10 fabels al?

Iedereen heeft wel een mening over wat goed of slecht voor je is met betrekking tot fitness. Hierdoor ontstaan er...

Sluiten