February Fitgirl Challenge: doe je mee?

Februari staat voor de deur girls! In januari zijn we natuurlijk allemaal vol goede moed aan onze goede voornemens begonnen. Hoe zit dat bij jou? Hou je het nog steeds vol of begint het inmiddels alweer wat af te zwakken? Om jullie fit door februari te helpen hebben we de February Fitgirl Challenge gemaakt. Deze challenge duurt een maand lang en je kunt instappen wanneer je wilt. Het mooiste is natuurlijk direct op 1 februari maar mocht je niet op tijd zijn dan is later instappen ook geen probleem. Het idee van de challenge is dat je elke dag een aantal oefeningen doet. Iedereen is tegenwoordig druk, druk, druk maar voor deze challenge is ‘geen tijd’ absoluut geen excuus. We hebben het zo opgezet dat het maar een paar minuten per dag duurt.

Deel jouw workout foto’s met #followfitgirls op Instagram en Facebook! 

Het is geen complete workout maar een perfect opstapje voor een actievere levensstijl voor de fitgirls-to be. En voor de already fitgirls is het een extra motivatie om de challenge naast je huidige workout schema erbij te doen. Eens kijken hoe het eigenlijk écht zit met jouw discipline en doorzettingsvermogen. Elke dag focussen we ons op een andere spiergroep en het schema is zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden. Ben je al wat meer getraind? Kies er dan voor om de oefeningen in 2 of meer sets te doen. Om jou extra te motiveren en te ondersteunen voor deze challenge zullen we dagelijks blogs plaatsen met video’s en tips. Hieronder kun je het schema alvast bekijken. Vanaf 1 februari zal er een uitgebreide uitleg komen bij alle oefeningen. Are you in?

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN VOOR DE FITGIRL CHALLENGE EN NODIG AL JE VRIENDINNEN UIT!

Optie 1. Regular version

FEBRUARY FITGIRL CHALLENGE

 

Optie 2. Advanced Version

FITGIRL CHALLENGE ADVANCED

 

IKDOEMEE

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram. 

UPDATE: BEKIJK HIERONDER DE VIDEO MET DE UITLEG EN ALLE OEFENINGEN!

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

  • ik doe mee
    vraagje er staat bij het schema week 1 maar betekend het dan week 1 en dan 7 dagen in de week elke dag dezelfde oefeningen.?

    • Hoi Kelly, leuk dat je mee doet! Ja klopt voor de Advanced version is het in principe 7 dagen per week elke dag dezelfde oefeningen maar je kan er ook voor kiezen om 1 rustdag in te bouwen op een dag naar keuze. In week 1 doe je alle oefeningen 1 set, in week 2 doe je 2 sets, in week 3 doe je 3 sets en in week 4 dus 4 sets.

      Bij de Regular version heb je elke dag 1 oefening en die herhaal je ook in sets (zie schema). Bij dit programma heb je op donderdag een soort rustdag waarbij je alleen hoeft te stretchen. Succes!

Reageren

Your email address will not be published.