Welke sport past bij jou? Ga 22 april naar fesTEAval en kom daar achter! – WINACTIE!

Wist je dat thee – na water – de meest gedronken drank ter wereld is? Op 22 april 2018 vindt fesTEAval plaats! Een festival met een theemarkt, theeceremonies, workshops en alles wat je altijd al over thee hebt willen weten. In één van de ruimtes – de HealTEAroom – kan je allerlei verschillende workouts uitproberen om er achter te komen welke sport nou écht bij jou past. En het leukste van alles? Jij kan gratis kaarten winnen!

Wat is er te doen op fesTEAval ?

Van workshops verse ijsthee maken tot thee meditatie, je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is er op fesTEAval. Maar niet voor niets brengen we dit event graag onder de aandacht, want er is ook een HealTEAroom volledig gehost door Love2workout, een sportplatform dat ooit begonnen is met het idee dat sporten niet alleen gezond voor je is, maar ook van belang is voor de kwaliteit van je leven. Eén ding is daarbij super belangrijk: sporten houd je alleen vol als je iets doet wat je écht leuk vindt. Maar wat is de juiste sport voor jou? Love2workout helpt je met het ontdekken van jouw favoriete sport. In de HealTEAroom krijg je daarom de kans om een breed scala aan sporten uit te proberen.

 

Festeaval

 

Love2Workouts in de HealTEAroom

 • 10.30 uur: Ochtendmeditatie, gegeven door innervibes, voordat dat je aan je reis door de theewereld begint.
 • 11.00 uur: Hatha Yoga, ook gegeven door innervibes.  Hier maken we samen een reis door de chakra’s!
 • 11.45 uur: Essentrics gegeven door Eva Leerdam. Ideaal voor het verstevigen en verlengen van je spieren. Om 13.30 wordt deze workout nog eens gegeven door Marion Jansen.
 • 12.15 uur: Jumping Fitness met een trampoline workout
 • 13.00 uur: Dansproeverij: Lekker dansen en ontspannen met Jelina. Deze workout wordt om 14.00 uur voor een tweede keer gegeven.
 • 14.45 uur:  Vinyassa Flow Yoga met ZenbySen.
 • 15.30 uur:  Yin Yoga van innervibez
 • 16.15 uur: Sluit de dag energiek af op de trampoline!

 

Festeaval

 

Massages én sportpakket

En het mooiste van alles? Je kan de hele dag terecht voor een massage door Voldaan Massagepraktijk ;-) Ga je sporten tijdens fesTEAval in de HealTEAroom dan maak je ook kans op een sportpakket: Een thermosfles van Smaqua, een FLXBL yogamat en handdoek in 1, een sporttop van Iloveyoga en een legging met een stad naar keuze van Mapleggings.

Festeaval

 

 

Wil je meer informatie over het programma? Kijk dan hier. Ook leuk: dit interview met Cristel van Love2Workout.

Gratis naar fesTEAval? Win 2 kaarten!

Wil jij samen met een vriend(in), moeder of buurvrouw naar fesTEAval? Doe dan mee met onze winactie! Dit is wat je moet doen:

 • Laat in een reactie hieronder achter met wie jij graag naar fesTEAval wilt gaan! Weet je ook al welke workout (of andere workshop je wilt volgen)? Deel het met ons!
 • Reageer vóór donderdag 19 april 20.00 uur. Daarna maken we de winnaars bekend!
 • Houd 22 april vrij in je agenda ;-)

De winnares is Lisette, gefeliciteerd!  Het filmpje van de trekking vind je op instagram stories.
Iedereen bedankt voor het meedoen! Hieronder vind je de kortingscode zodat je tóch nog kunt gaan :)

10% Korting

Wil je niet riskeren dat je geen kaartje bemachtigd? Dan kan je ook gebruik maken van deze exclusieve kortingscode: LOVE2WORKOUT
Met deze kortingscode krijg je 10% korting! Vul de code in bij het kopen van jouw kaartje.

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!
[activecampaign form=7]

 • Maartje de Jong schreef:

  Ik wil graag met mijn vriendinnetje Chantal naar deze toffe teaparty! We zijn beide gek op thee en spreken ook regelmatig af om een kopje thee te drinken of lekker samen te gaan sporten. Het zou dus echt super zijn als we hier samen heen kunnen!!

 • Lisette schreef:

  Met mijn beste vriendin! Doordat wij beiden onregelmatig werken is het vaak lastig om gewoon simpel een kopje thee te gaan drinken. Gelukkig zijn wij beiden die datum vrij en kunnen we de hele dag thee drinken!

 • Ik zou graag met mijn moeder naar dit toffe festival gaan. En dan als eerst de Ochtend meditatie volgen van innervibes. En dan…. lekker veel thee drinken! En wie weet nog een yoga led.

 • Leuk sportief dagje! Ik zou met m’n zusje Jennifer graag de Essentricsn proberen! Maar uiteraard zijn we in voor een uitdaging om zoveel mogelijk te proberen! Zo hebben we nog nooit yoga gedaan. Wie weet is dat een nieuwe verslaving?!

Reageren

Your email address will not be published.