Zo ga jij energiek en fit het jaar door!

Zeg eens eerlijk, hoe voel jij je op dit moment? Heb je last van stress en is je energie level alles behalve up and running? Of ben je juist heerlijk relaxed?

Niet iedereen vindt het makkelijk om het hele jaar door te blijven sporten… Ik help je graag: samen met mij ga jij energiek en fit het jaar door!

Energiek en fit het jaar, hoe dan?

Ik hoor het je bijna zeggen: ‘Energiek en fit het jaar door? Leuk gezegd Marlou, maar hoe doe ik dat?’ Maar weet je, zo moeilijk is het helemaal niet. Nee echt niet! Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven bewegen in tijden van stress. Na een lange dag werken voel je je uitgeput en is de verleiding om op de bank neer te ploffen een stuk aantrekkelijker dan je een uurtje in het zweet werken in de sportschool… Ho stop!

Sport verbetert de werking en het herstel van die onderdelen in je hersen die jouw stressgevoel afremmen en daarmee ook de productie van stresshormonen.

Workout video’s voor thuis

Maak het jezelf niet te moeilijk. Sporten kan ook gewoon vanuit huis! Met de juiste video’s, schema’s en.. je sportbuddy: me!


Energiek en fit het jaar door met Hello New You

Ik weet het, er is altijd wel een excuus te bedenken om niet naar de sportschool te gaan. En dat terwijl het juist zo lekker is om fit te blijven! Ik heb de perfecte oplossing: mijn online trainingsprogramma Hello New You!

Hello New You is een half jaar programma om meer energie te krijgen en stress te verminderen! Bijkomend voordeel: af en toe ontspannen is het belangrijkste om je fitter te voelen en je weer lekker in je lijf te voelen. In dit programma staan er elke week drie workout video’s voor je klaar, krijg je voedingsschema’s en nog veel meer! Sounds good right?

billen buik trainen

Ready to move your energy?

Ben jij klaar voor een nieuwe, fitte levensstijl waarbij je nu écht vanuit huis gaat trainen zodat je meer energie krijgt?

Gratis billen en benen workout

billen en benen trainen

Vraag hieronder alvast een GRATIS workout video aan: mijn billen & benen workout. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!
[activecampaign form=7]

Reageren

Your email address will not be published.