Fitgirl Abs Challenge: Are you in?

Kunnen jouw buikspieren na de zomervakantie wel wat extra training gebruiken? Doe mee aan onze Fitgirl Abs Challenge! We hebben een workout schema samengesteld voor 4 weken met onze favoriete en de meest effectieve buikspieroefeningen. Deze challenge hebben we in april gelanceerd en was deze maand een groot succes met meer dan 8.000 deelnemers. Omdat dit inmiddels alweer vijf maanden geleden is (en we er inmiddels héél veel nieuwe volgers bij hebben) leek het ons leuk om deze challenge nog een keer te herhalen.

Een beetje extra training voor de buikspieren na al die lekkere cocktails en zomerse etentjes op het terras kan geen kwaad toch? En misschien heb je ons pas later ontdekt en is deze challenge nieuw voor je, dan moet je natuurlijk sowieso meedoen;) We hebben vorige keer super leuke reacties gehad van meiden die na vier weken echt resultaat zagen en dat motiveerde ons om nog meer challenges te maken. In de zomer hebben we de Bikini Challenge en de Smoothie Bootie Challenge gehad. Door alle vakanties hebben we besloten om de Abs Challenge nog een keer te herhalen en daarna komt er weer een gloednieuwe challenge.

abs challenge guide

Get the Fitgirl Challenge Guide!

Voor deze Challenge hebben we een Fitgirl Challenge Guide gemaakt! In deze e-guide vind je naast alle schema’s en uitleg van de oefeningen voor de Fitgirl Abs Challenge allerlei extra’s. Healthy recepten, tips van onze Fitgirls, een interview met personal trainer Barbara den Bak en nog véél meer. Wil jij alles uit de Challenge halen en naast buikspieren ook nog meer workout tips? Dan is deze Guide een musthave! Naast het beginners schema bevat deze guide ook de extended version met nog meer oefeningen en variaties. Deze versie is voor meiden die al wat meer gevorderd zijn of nog meer resultaat willen. De Fitgirls leggen alle oefeningen uit en je ontvangt naast deze e-guide de printable versies van de schema’s voor deze Challenge én een link naar de video waarin alle oefeningen worden uitgelegd. Bestel hier de Fitgirl Challenge Guide!

Deze Fitgirl Challenge Guide bevat 37 pagina’s met o.a.:

 • Schema’s voor de challenge (één voor beginners en één voor gevorderden)
 • Uitleg van alle oefeningen voor de Fitgirl ABS Challenge ( je kunt elk moment beginnen met deze challenge )
 • Een extra video waarin de Fitgirls alle oefeningen laten zien
 • Fitspiration: leuke Instagram accounts om te volgen en andere tips
 • Healthy recepten
 • Motivation: artikelen over sporten, workouts en meer
 • Een kijkje achter de schermen bij Followfitgirls

Let op: na het afrekenen ontvang je direct een mail waarin je zowel de Challenge Guide als de schema’s kunt downloaden!

Klik hier om de guide te bestellen en direct te beginnen met deze challenge!

Afrekenen kan makkelijk en veilig via iDeal, Paypal of bankoverschrijving.

Waarom meedoen aan deze challenge?

 • Je kunt gewoon vanuit huis meedoen
 • Het kost slechts een paar minuten per dag
 • Er worden video’s meegeleverd waarin alle oefeningen worden voorgedaan
 • Er is een schema voor beginners en voor gevorderden
 • Hierop kun je dagelijks afvinken als je klaar bent, werkt lekker motiverend!
 • De challenge guide bevat super veel extra inspirerende artikelen, workouts én recepten
 • Een strakke buik willen we toch allemaal?

IKDOEMEE

Bekijk hieronder de video met de oefeningen uit het Regular Schema. Alle oefeningen worden uitgebreid uitgelegd in de Fitgirl Guide én je ontvangt een link naar de video met alle oefeningen voor de Extended version van de challenge.

Heb je nog vragen over deze challenge? Lees hier onze FAQ blog met de meest gestelde vragen. 

Eén van de enthousiaste deelnemers van vorige keer stuurde deze progress foto naar ons!

Eén van de enthousiaste deelnemers van vorige keer stuurde deze progress foto naar ons! 

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

 • Hey Followfitgirls,

  Ik vind het heel erg jammer dat je nu de schema’s niet meer gratis kunt downloaden. Hierdoor doe ik niet meer mee :(

  • Hoi Loes,

   Helaas kan het voor ons niet uit om alles kosteloos te doen en daarom vragen we en kleine bijdrage. De meeste e-guides op internet zijn veel duurder en we hebben de prijs juist zo laag mogelijk gehouden. Er gaat veel tijd (en geld) zitten in de ontwikkeling van de guide, de video’s en alle schema’s. Als je er geen € 2,95 voor over hebt, no hard feelings. Onze vaste volgers weten dat we hoge kwaliteit leveren en een sportschool of personal trainer is nog altijd veel duurder. Gelukkig krijgen we altijd hele positieve feedback op onze guides en enthousiaste mails van meiden die echt progressie boeken. Daar doen we het voor!

 • Leonie schreef:

  Super leuk dat jullie dit doen. Ik heb de guide net gekocht, ziet er super uit! Ga hiernaar ook de smoothie challenge doen, heb er zin in! Bedankt voor jullie motivatie xx

 • Kimberly schreef:

  Hallo dames,

  Ik heb een uurtje geleden de online fitgirl e-guide besteld, maar heb nog geen mail ontvangen met de e-guide.
  Zag op de site staan dat je deze meteen ontvangt.

  Groetjes Kimberly

  • Hoi Kimberly,

   Vanmorgen had Buckaroo (ons betalingssysteem) problemen maar dat is gelukkig opgelost. Waarschijnlijk heb je daardoor geen mail gehad maar ik je direct even mailen met de guide. Heel veel succes!

   Groetjes Marlou

   • Kimberly schreef:

    Beste Marlou,

    Ik heb nog steeds niks ontvangen..

    Mvg

   • Kimberly schreef:

    Beste,

    Ik kan jullie laatste reactie niet lezen, en ik heb nog steeds geen guide ontvangen…

    • Hoi Kimberly,

     Ik heb je vorige week al gemaild. Misschien niet het goede email adres ingevuld? Mail mij anders even op info@followfitgirls.com.
     We willen natuurlijk graag dat jij ook zsm kunt starten met de challenge :)

     Groetjes Marlou

    • Kimberly schreef:

     Beste,

     Ik kan jullie reactie niet lezen. Kunnen jullie miss reageren via de mail? Ik heb namelijk nog steeds niks ontvangen en wil graag beginnen.

     Mvg

 • Beste fitgirls,

  In april heb ik de magazine besteld en als ik de link weer probeer te openen doet hij het niet meer. Toch heb ik ervoor betaald en ik ben nog steeds nieuwsgierig naar de smoothies! Kan dit probleem worden opgelost? Hoor het graag zo snel mogelijk

 • Heyhey, hebben jullie deze resultaten gekregen door puur hard werken en clean food of hebben jullie ook een beetje proteinepoeder gebruikt? xx

  • Hi Emily,

   Veel sporten en gezond eten inderdaad. Maar het leven moet leuk blijven dus wij genieten soms ook van een cheat meal;) Maar dat moet ook kunnen als je verder gezond leeft en veel sport. Persoonlijk gebruik ik geen proteïnepoeder.

   Groetjes Marlou

Reageren

Your email address will not be published.