Fitgirl Evi: Met deze nieuwe FitGirl de winter door!

Meet fitgirl Evi: de nieuwste aanwist voor het FollowFitgirlsteam. Evi stelt zich graag aan je voor!

Fitgirl Evi

Ik ben 33 jaar en moeder van 2 meisjes. Ik vind het belangrijk dat je als moeder goed voor je kleintjes zorgt maar daarnaast ook voldoende tijd voor jezelf neemt. Gezond, blij en sterk! Ik ben gek op sporten; dit is me met de paplepel in gegoten en hoort echt bij mij. Het helpt me om de dagelijkse beslommeringen te kunnen laten voor wat ze zijn en helemaal op te gaan in mijn eigen lijf. Je doet mij daarom ook een groot plezier met alle lesjes die in de sportschool voorbij komen, hardlopen, CrossFitten of yoga.

fitgirl evi

IJskoningin

Sinds een aantal jaren houd ik me bezig met koudetrainingen. Dit zijn trainingen waarbij je je lichaam voor een bepaalde tijd blootstelt aan kou. Een koude douche, een ijsbad of zwemmen in natuurwater zijn voorbeelden van koudetrainingen (cold-exposure). De koudetraining steekt voor mij met kop en schouders boven alle trainingen uit! Het versterkt onder andere je immuunsysteem en werkt stressverlagend. De lichamelijke voordelen zijn ontelbaar. Daarnaast voel ik mij na zo’n training vol zelfvertrouwen en krachtiger dan ooit! Als je dit kan, kun je toch alles?

Fitgirl Evi

Dit kun je van mij verwachten

Ik vertel jullie de komende tijd in mijn blogs graag meer over mijn ervaringen met de kou. En natuurlijk wat de effecten hiervan zijn op je gezondheid.
Ik ‘hoor’ je denken; Brrrrr.. niets voor mij, maar ik zeg: voelen is begrijpen!

Tot gauw!

-xxx- Evi a.k.a. de IJskoningin

Nog te vroeg voor ijs maar niet voor water? Probeer SUPpen eens!

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.

Read previous post:
vitaminetekort
Heb jij een vitaminetekort?

Heb je last van een droge huid, voel je je vaak moe en futloos of heb je meer van dit...

Close