Even voorstellen: Fitgirl Michelle

Vandaag stellen we je voor aan de nieuwste aanwinst van het Followfitgirlsteam: Fitgirl Michelle!

Fitgirl Michelle

Ik ben Michelle, 22 jaar en eigenlijk al mijn hele leven bezig met sporten en fit blijven (behalve in mijn puberteit;p). Vanaf jongs af aan ben ik opgevoed met verschillende sporten in de familie.

Ik ben ooit begonnen met gymmen, daarna ben ik gaan zwemmen en uiteindelijk heb ik 8 jaar lang op hockey gezeten. Toen had ik even genoeg van hockeyen en ben ik gaan fitnessen. Mede doordat ik gevraagd werd als model. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik me meer ging verdiepen in gezonde voeding. Toch merkte ik dat je hier al snel in door kan slaan en ging ik opzoek naar een juiste combinatie van lekker en toch gezond.

Voeding

Thuis ben ik opgegroeid in een typisch Nederlands gezin waar regelmatig aardappelen, vlees en groente werd geserveerd met jus. Soms nog een stokbroodje en soepje vooraf en als toetje yoghurt of vla. Allemaal hartstikke lekker, maar doordat ik me meer ging verdiepen in eten en gezonde recepten, kwam ik er al snel achter dat ik voor mezelf wilde gaan koken. Naast het koken vind ik het leuk om één keer in de week wat te bakken. Het meeste hou ik van lekkere tussendoortjes en ontbijtjes uitproberen zoals gezonde granola of wortel cupcakes. Hier kan ik mee blijven experimenteren.

Fitgirl Michelle

Sporten

Voor het modellenwerk deed ik vooral cardio. Nu ik dit op een lager pitje heb gezet, vond ik het tijd voor andere sporten. Langer dan een uur cardio vind ik soms echt geestdodend. Nu doe ik kickbokslessen in de sportschool en lichte krachtoefeningen. Met kickboksen had ik geen ervaring. De eerste les stond ik tussen allemaal gespierde mannen en voelde ik me toch echt een slappe, stijve hark. Tsja.. eens moet de eerste keer zijn! Toch?

Ik vind het heerlijk om hier al mijn energie in kwijt te kunnen en even lekker te slaan tegen een boksbal. Als ik niet zweet in de sportschool, dan heb ik niet het idee echt gesport te hebben. Ook heb ik wel een aantal lessen pilates gevolgd, maar dat hebben ze bij de sportschool waar ik nu zit niet. Dit vond ik ook super fijn. Ik was kapot na een les, terwijl ik bij het woord ‘pilates’ altijd dacht aan een soort ‘zweverige yoga’.

 

Fitgirl Michelle

Lifestyle

Sporten en gezonde voeding zijn ondertussen niet te missen in mijn dagelijkse routine. Ik zie duidelijk effect op mijn lichaam wanneer ik dit volhoud, maar ook voel ik me geestelijk energieker. Toch ben ik er de afgelopen jaren ook achter gekomen dat je iets moet doen wat je leuk vind. Elke dag cardio en blaadjes sla maken mij gewoon niet gelukkig.

Wat kan je van mij verwachten?

Ik neem jullie mee in mijn zoektocht naar de juiste balans tussen gezond en genieten. Bewuste keuzes en gezonde receptjes deel ik maar al te graag. Deze zijn ook te vinden op mijn Instagram account.Verder zal ik de leukste hotspots bij elkaar vinden in de buurt van Alkmaar en Amsterdam, maar ook sportervaringen delen!

Liefs, Michelle

Fotograaf (foto bovenaan pagina): Eva Wiersma

Heb je ook al kennis gemaakt met Mandy?

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
lub power groepsles
Dit is waarom je een club power groepsles moet proberen!

Zoals jullie in mijn voorstelblog hebben kunnen lezen ben ik groepslesinstructrice. Eén een van de lessen die ik geef is...

Sluiten