Even voorstellen: Fitgirl Ryanne

Hallo, mijn naam is Ryanne en ik ben 26 jaar. Al vanaf jongs af aan ben ik veel met sport bezig en sinds een aantal jaren focus ik me steeds meer op een goede balans tussen bewegen, voeding, gezondheid en rust. Mijn vriendinnen omschrijven mij als een energiek, zorgzaam, enthousiast, tikkeltje perfectionistisch en sociaal persoon. Een echt Tweeling dus (sterrenbeeld)!

Sporty Spice

Vanaf mijn 18de werk ik in een sportschool; van secretaresse naar communicatiemedewerker en office manager, en inmiddels als assistent bedrijfsleider. Sinds afgelopen zomer geef ik ook mijn eigen groepsles: Buik Billen Benen training. Mijn werk is heerlijk afwisselend. Het ene moment ben ik bezig met de personeelszaken en het andere moment help ik iemand met deadliften of squaten. Na mijn studie Communicatie ben ik in de sportschool blijven werken omdat er niets waardevoller is dan mensen te helpen met hun gezondheid. Door de trends en ontwikkelingen op het gebied van sporten en voeding zijn veel meer mensen bewust geworden van hun (on)gezonde levensstijl. Maar juist door die berg aan informatie is het voor velen ook lastig om nog door de bomen het bos te zien. Het geeft mij een goed gevoel om mensen hierin te begeleiden en te motiveren. Naast mijn fulltime baan volg ik nu nog een opleiding tot gewichtsconsulent/voedingsdeskundige met een verdieping op coaching om mensen nog beter te kunnen adviseren en meer kennis op te doen.

Fitgirl Ryanne tennis

Thuis

Drie jaar geleden heb ik samen met mijn vriend een huis gekocht waar we fijn wonen met z’n tweetjes. Ik ken hem al vanaf de middelbare school maar de vonk sloeg pas over toen we elkaar weer tegenkwamen in de sportschool. Hij is filiaalmanager van een kledingwinkel en neemt regelmatig leuke items voor mij mee. Draag ik ook nog eens wat anders dan alleen sportkleding :).

Fitgirl ryanne 2

Balans tussen voeding en sporten

Ik vind sporten heerlijk en doe dit het liefst ook elke dag. Drie keer per week train ik in de sportschool en daarnaast volg ik dansles en sta ik wekelijks op de tennisbaan. Als het lekker weer is ga ik samen met mijn vriend naar de prachtige bossen van Oranjewoud om hard te lopen, te mountainbiken of onze 10.000 stappen (Fitbit step goal!) te halen met een stevige wandeling. Ik geniet van sporten en me fit voelen en ik vind het daarom extra leuk om andere mensen hierin te enthousiasmeren. Maar ik ben ook gek op lekker eten en kan met moeite een chocoladereep of gebakje overslaan (lees: kan ik niet). Balans vinden tussen goed en voldoende eten en af en toe lekker genieten vind ik soms wel eens lastig, maar juist daarom vind ik het interessant om me hier meer in te verdiepen.

Fitgirl Ryanne 4

Samen komen we verder

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van sporten en voeding. Ik heb zoveel uitgeprobeerd om er achter te komen wat nu echt goed bij mij past en waar ik blij van word. Ik heb detoxen gedaan, Personal Body Plan, Intermittment Fasting, Ketogeen eten, fruitdagen etc. Blessures gehad en overwonnen, uren groepslessen erop zitten (geven en deelnemen), en dingen uitgeprobeerd die ik niet snel weer zou doen. Jullie gaan hier vast nog wel meer over lezen! Fit worden (en blijven) vind ik belangrijk; maar het moet natuurlijk ook leuk zijn! Ik leer nog elke dag en daarom ben ik super enthousiast om deze kennis met jullie te delen. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren en motiveren om je goed te voelen op welk niveau van sport, voeding en health dan ook. Tips, vragen en opmerkingen zijn van harte welkom!

Fitgirl Ryanne squat

Liefs Ryanne

Hebben jullie dit heerlijke cheesecake recept trouwens al geprobeerd? Wat een fijne weekendsnack! 

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.