Waarom iedere fitgirl aan yoga moet doen

Vroeger, en dan heb ik het over heel wat meerdere jaren terug, was yoga iets voor grijze wollen sokken personen. Het werd niet gezien als waardige sport en was iets voor zweverige mensen. Gelukkig heeft yoga een flinke inhaalslag gemaakt qua reputatie en inmiddels is yoga hartstikke populair. Op bijna iedere sportschool kun je yogalessen volgen, er zijn speciale scholen opgericht waar je allerlei lessen kunt volgen en de ene na de andere challenge komt voorbij.

Daar word ik dus heel blij van want yoga is een van mijn favoriete bezigheden. Ik vind het heerlijk voor je lichaam (en ja, ook voor je geest) en merk dat ik een stuk ontspannender ben als ik een paar keer in de week hier tijd aan besteed. De ene keer bezoek ik een yogales in de sportschool en de andere keer ga ik thuis aan de slag met mijn matje op de grond. Want dat is tevens een groot voordeel aan yoga; het kan overal.

anouk-followfitgirls-02

anouk-followfitgirls-05

Verschillende typen

Dat yoga populair is is inmiddels wel duidelijk, maar wat velen nog niet weten is dat er heel veel verschillende typen yoga bestaan. Zo kun je kiezen voor yoga bij temperaturen tot 40 graden, voor klassieke yoga of juist een wat modernere variant. Er is voor ieder wat wils en dat maakt het juist zo mooi. Ben jij op zoek naar innerlijke rust? Of wil je juist nieuwe energie opwekken? Natuurlijk kun je de verschillende typen yoga ook goed combineren. Meer weten over welke type yoga bij jou past? Lees het in de yogastijl wijzer.

Yoga outfit

Ook voor de yoga heb je een mooie sportoutfit nodig. Ikzelf vind het heel belangrijk dat deze lekker soepel zit en er stijlvol uitziet. Nog inspiratie nodig voor een nieuwe outfit? Hier vind je alles wat je nodig hebt. Ik help je een handje:

yoga outfit

Yogamat 34,95 | Fleece trui 49,95| Sport BH 49,95 | Top 44,95 | Tights 27,95

Fit worden vanaf de bank? Dat kan gewoon! Je leest hier hoe je dat doet.

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

  • Ik ben ook helemaal fan van yoga! Het is zo’n goed onderdeel geweest van mijn fit journey! Wat een onwijs leuke fleece trui trouwens :)

Reageren

Your email address will not be published.