Fitgirls on tour: road tripping!

We vinden het onwijs leuk om met jullie alles te delen omtrent sporten en voeding, maar er is natuurlijk (en gelukkig!) meer in het leven. En omdat we dat óók heel leuk vinden om met jullie te delen ga ik je vandaag verklappen dat wij dit weekend iets leuks gaan doen. We gaan namelijk op road trip met de redactie. Nu wil jij natuurlijk weten waarheen, dat willen wij ook, maar dat weten we nog niet. Dat zorgt al een aantal weken voor aardig wat spanning op de redactie, want we verheugen ons erg op een weekendje weg maaar de bestemming is onbekend. We gaan namelijk op reis met srprs.me en dan blijft je bestemming een verrassing tot de dag van vertrek.

De verlossing

Zaterdag worden wij verlost en weten wij waar we dit weekend zullen doorbrengen. Dus nee, we hebben nog niet kunnen uitzoeken welke healthy hotspots we gaan bezoeken, maar geloof mij maar als ik zeg dat dit als nog heel erg goed gaat komen. De leukste dingen plan je namelijk niet, die overkomen je. En tot wij zaterdag onze bestemming mogen open krassen en in de auto stappen, speculeren wij gewoon nog even verder. Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van onze belevenissen. Meer weten over onze road trip? Je leest het hier.

Schermafbeelding 2015-11-10 om 17.30.47

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

  • […] Fitgirls on tour: road tripping! “Zaterdag worden wij verlost en weten wij waar we dit weekend zullen doorbrengen. Dus nee, we hebben nog niet kunnen uitzoeken welke healthy hotspots we gaan bezoeken, maar geloof mij maar als ik zeg dat dit als nog heel erg goed gaat komen. De leukste dingen plan je namelijk niet, die overkomen je.” […]

Reageren

Your email address will not be published.