Followfitgirls X Röhnisch Running Event!

Op zaterdag 29 oktober organiseren wij in samenwerking met het Zweedse sportmerk Röhnisch een exclusief running event, in de avond! We gaan zorgen dat je extra gaat opvallen tijdens de wintermaanden want iedereen krijgt voor de run een speciale sportoutfit met reflecterende uitvoering uit de nieuwste Röhnisch collectie.

Er wordt een running clinic gegeven door Kelly van Running Girls Groningen. En we laten je niet met lege handen naar huis gaan.. Naast het sportsetje ontvang je na afloop ook nog een speciale goodiebag!

running event

Geef je op!

Dit evenement is exclusief voor onze trouwe running fans en we hebben ruimte voor slechts 20 meiden. De training is geschikt voor elk niveau, dus of je nu veel ervaring hebt met hardlopen of niet – schrijf je in! Maar wees er snel bij want vol = vol!

Wanneer?  Zaterdag 29 oktober

Tijd: 20:00 – 21:30

Waar? Noorderplantsoen Groningen (verzamelen bij Zondag)

Kosten:  5 euro

Aanmelden kan via anouk@followfitgirls.com. Geef hierbij ook even je maten door (broek + top) zodat we een toffe outfit voor je kunnen klaar leggen! De eerste 20 aanmeldingen ontvangen een bericht met daarin bevestiging van deelname aan de clinic.

Bedankt voor al jullie enthousiaste aanmeldingen. We zitten inmiddels vol! Hopelijk tot een volgende keer.

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
favorieten fitgirl
10 X Favorieten van fitgirl Manon

Leuk! Het is mijn beurt om mijn favoriete dingen met jullie te delen. Vorige keer was Mandy aan de beurt...

Sluiten