Behind the scenes: Fotoshoot voor The Sting

Followfitgirls was nog maar een week live toen ik werd gevraagd om het gezicht te worden van de nieuwste sportcollectie van Amy & Ivy, een label van The Sting. Ik kreeg packshots van de collectie opgestuurd en ik hoefde geen moment te twijfelen. Natuurlijk wil ik dat! De collectie past helemaal bij mij en ik kon dan ook niet wachten om op de set te verschijnen. Afgelopen maandag was het al zover. Samen met een team van 6 mensen gingen we de collectie shooten in de fotostudio van The Sting. Om 10 uur werd ik in de make-up gezet en vervolgens werd mijn haar gedaan. Ik kreeg een sporty hoge knot en toen was het tijd voor actie! Het was een super leuke dag en ik kan niet wachten tot het eindresultaat er is. Gelukkig hoef ik (en jullie) niet lang te wachten, want volgende week start de campagne. Hou de site dus in de gaten voor meer info en alle foto’s en bekijk hieronder mijn Behind the scenes filmpje en foto’s.

Meer filmpjes van Followfitgirls zien? Abonneer je op ons Youtube kanaal!

the sting the sting the sting

Te gekke collectie!

the sting the sting the sting

Voor deze pose moest er even iets onder mijn billen gelegd worden.. Een beetje gênant misschien maar ik heb een uitstekend staartbeen waardoor ik in deze houding dus letterlijk op dit botje balanceer en dat valt niet mee!

the sting

Hou de site in de gaten, begin volgende week vertel ik meer over deze collectie en laat ik het eindresultaat van de shoot zien!

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

  • Superleuk! Zo leuk dat er steeds meer merken op de markt komen met een sportcollectie. Ik ga ook daar zeker eens kijken!

Reageren

Your email address will not be published.