6 Recepten voor gevulde groenten

HelloFresh en ik zijn een match made in heaven. ’s Avonds duik ik met mijn persoonlijke chefkok de keuken in om samen te kokkerellen. Voor mij de ultieme manier van ontspanning na een werkdag; wijntje erbij, muziekje aan en samenzijn. Eerlijk is eerlijk; hij is iets vaardiger in de keuken dan ik dus ik ben er vooral voor het gezelschap. Oh en het snijwerk, daar ben ik dan wel weer heel goed in.

Deze week zat er een receptje bij van een gevulde tomaat en dat bracht mij bij dit artikel, want hoe lekker is het om groenten te vullen? Zelfs niet grote groente liefhebbers moeten hier wel van houden denk ik zo. En extra handig; je kunt er eindeloos mee variëren dus erop uitgekeken raken is niet mogelijk.

Ik ging voor je op zoek naar de lekkerste recepten voor gevulde groenten zodat jij meteen aan de slag kunt. Van een gevulde portobello tot een heuse spaghetti pompoen (waar ik dus nog nooit van gehoord had) en artisjokken. Eetsmakelijk!

1. De zoete aardappel

Het recept vind je hier.

2. De artisjok

Het recept bekijk je hier.

3. De paddestoel

Kijk hier voor het recept.

4. De courgette

Hier vind je het recept.

5. De portobello

Hier bekijk je het recept.

6. Spaghetti pompoen

Klik hier voor het recept.

Dag fijne vakantie! Tijd om de gezonde draad weer op te pakken. Tips voor hoe je dit na de zomer weer aanpakt vind je hier.

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.