Gezond eten in New York? Met deze healthy hot spots gaat dat zeker lukken!

Gezond eten in New York? “Dat wordt lastig!” zeiden mensen tegen mij voordat ik naar New York ging. Ik dacht dat het wel mee zou vallen maar de waarschuwingen waren niet voor niets. Gelukkig heb ik leuke tentjes gevonden die ik met jullie kan delen. Met deze spots lukt het jou om (enigszins) gezond te eten in New York! Toch wil ik er even bij zeggen dat het ook belangrijk is om te genieten van je tripje. Soms is het ook lekker om de touwtjes even te laten vieren. Doe waar jij je goed bij voelt! Daar kan dus zomaar toch een New York pizza bij zitten ;)

BK Bagels

Op tien minuten lopen van ons appartement in Brooklyn ligt BK Bagels (35-05 Broadway, Queens). Een super leuk en hip bagel/coffee tentje met heerlijke bagels en creamcheeses is verschillende smaken. Je kan aan de bar zitten met uitzicht op de straat of heerlijk in de terrastuin.

Gezond eten in New York

Gezond eten in New York

 

Eataly

Eataly zit in het World Trade Center (101 Liberty St, New York) , hartje Financil District dus. Het is een combinatie van eettentjes, een supermarkt en winkels waar je kookspullen kunt halen. Erg leuk! Het is er rond lunchtijd wel erg druk met zakenlui die in de buurt werken.

Gezond eten in New York

Gezond eten in New York

Grounded

In West Village (28 Jane Street, New York) zit het super leuke en hipster-achtige tentje Grounded. Ga hier heen voor de lekkerste brownies ever! Misschien niet het aller gezondst trouwens. Maar wel heel lekker ;)

Gezond eten in New York

Gezond eten in New York

Chipotle

Chipotle is een soort mexicaanse ‘fastfood’ keten dat in heel Amerika zit. Ik had het al een paar keer voorbij zien komen op Instagram en dat wilde ik zelf ook wel eens proeven. Je kan je eigen bowl, taco of burrito samenstellen en op de koriander (wie doet er nou koriander in eten?!) na was het erg lekker!

Gezond eten in New York

Saraghina Bakery

Op onze laatste dag gingen we de buurt Bushwick Stuyvesant verkennen. Hier zit de super schattige bakkerij Saraghina Bakery (435 Halsey Street, corner of Lewis Avenue, Brooklyn). Er zit ook een lunchroom en restaurant bij waar je heerlijk kunt zitten. Wij kozen ervoor om een croissantje op het terras van de bakkerij te eten. Maar ze hebben hier ook zeker gezondere keuzes!

Gezond eten in New York

Gezond eten in New York

Gezond eten in New York

Gezond eten in New York

En als je dan toch in New York bent…

New York Pizza

Ik moest toch wel een echte New Yorkse pizza gegeten hebben. Voor ons appartement was een soort Amerikaanse snackbar waar ook pizza te verkrijgen waren. De pizza’s in Amerika zijn echt huge! Met twee slices had ik genoeg. Dat staat ongeveer gelijk aan één pizza in Nederland.

Gezond eten in New York

 

Typisch Amerikaanse lunch

Kaasomelet met aardappels, ui en toast met boter.

Gezond eten in New York

Starbucks

Ook al zit de Starbucks nu praktisch overal ter wereld, als je in Amerika bent moet je er toch ook even zijn geweest!

Gezond eten in New York

 

Mijn favoriet was toch wel Saraghina Bakery. Dat ziet er zo gezellig uit! Qua eten heb ik bij Grounded de allerlekkerste brownie ooit gehad. Zeker aanraders dus!

Liefs,

Eva

Normaal eet ik wel iets gezonder. Lees mijn eetdagboek hier.

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.