5 X Gezonde lunch om mee te nemen

Wanneer je thuis bent, is gezond eten vaak een stuk makkelijker dan wanneer je weg bent. Buiten lonken er allerlei eettentjes en kantines met niet altijd de meest gezonde voeding op het menu. Om te voorkomen dat je eindigt met een bord patat of broodje van de Subway, kun je beter zorgen voor een gezonde lunch in je tas. Kost ’s ochtends (of de avond van te voren) misschien even wat tijd, maar het resultaat is het zeker waard. Je hebt een gezonde lunch die je energie geeft én je houdt geld over omdat je niets uitgeeft. Hoeveel vliegen in een klap hebben we inmiddels? Enfin, genoeg om het eens te gaan proberen denk ik zo. En de #happydeherfstdoor challenge is hier natuurlijk heel erg geschikt voor! Om je een eindje op weg te helpen, heb ik 5 x een gezonde lunch om mee te nemen voor je op een rijtje gezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van hartige muffins als lunch? Of heb je toch liever een gezonde meergranen wrap met lekkere vulling? Er zijn genoeg mogelijkheden! Bekijk het hele artikel hier.

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.

Read previous post:
bananenbrood
Fresh TV: Healthy Bananenbrood

Wat zeer zeker bij de #happydeherfstdoor challenge hoort, is lekker eten. Want van lekker eten worden we gewoon heel blij....

Close