Gezonde ontbijtjes met minder dan 5 ingrediënten

Yum! Ontbijt! Worden jullie daar net zo blij van als ik? Ik kan ’s ochtends echt genieten van een kwartiertje opstarten met een lekker ontbijtje, de krant en een kop koffie. Even in alle rust de dag beginnen en bedenken wat ik allemaal wil gaan doen. De eerste punten van het to do lijstjes worden dan al gemaakt en het duurt niet lang of ik klap mijn laptop open om te beginnen. Maar nooit voordat ik de eerste maaltijd van de dag heb genuttigd.

Heel interessant allemaal, dat ochtendritueel van mij. Interessanter is het wat dan lekkere, gezonde ontbijtjes zijn. Want we willen graag wat afwisselen en als het even kan, ook niet te lang in de keuken staan met allerlei moeilijke ingrediënten. Daarom delen we vandaag 4 gezonde ontbijtjes met minder dan 5 ingrediënten! Lekker, makkelijk, gezond én snel klaar. Precies wat we willen in de vroege uurtjes, want niemand wordt blij van moeilijkheden in de ochtend en al helemaal niet als dit ook anders kan.

Ben je helemaal geen ochtendmens? Zorg dan dat je je ontbijt de avond van te voren klaar maakt zodat je er ’s ochtends geen werk aan hebt. Mocht je nu helemaal geen tijd hebben voor een ontbijtje thuis, neem je hem gewoon mee! Je hoort het al; er is geen geldig excuus om het ontbijt over te slaan. ;)

1. Bananensushi

Je vindt het recept hier.

2. Quinoa ontbijt

Het recept vind je hier.

3. Ei in avocado

Hier vind je het recept.

4. Overnight oats

Klik hier voor het recept.

Header: Tworaspberries.com

Ben jij al op de hoogte van de superkrachten van hummus? Je leest het hier.

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.