Zo flans je een gezonde smoothie in elkaar

Smoothie time, tijd voor een gezonde smoothie! Ja, in de zomer maak ik zo’n beetje elke dag wel een heerlijke smoothie; I love it! Hoe maak je een gezonde smoothie? Super makkelijk, let maar op!

Summer time is smoothie time

In de zomermaanden ben ik dol op smoothies omdat het lekker fris is en in no time ‘flans’ ik een gezonde smoothie in elkaar. In het begin gooide ik zo maar wat in een blender en eerlijk gezegd was het niet altijd even succesvol. Nu ik de kunst van het smoothie maken onder de knie heb smaken ze altijd heerlijk, op een enkele uitzondering na dan. Hoe ik de kunst van het smoothie maken heb geleerd? Ik leg het je uit.

 

favorieten fitgirl smoothie

Zo maak je een gezonde smoothie

Het bereiden is super simpel: doe alle ingrediënten in een blender en mixen maar. Schenk het in een glas en genieten maar. En dan nu de grote vraag: met welke ingrediënten maak je een gezonde smoothie?

Met onderstaande ingrediënten maak jij binnen 5 minuten je eigen gezonde smoothie.

1. Een handvol fruit

Bijvoorbeeld banaan, appel, blauwe bessen, ananas of meloen.

2. Een handvol groente

Kies een groente die je lekker vindt, zelf gebruik ik vaak spinazie, komkommer en courgette.

3. Gezonde vetten

Ja, je leest het goed vetten zijn gezond en zijn onmisbaar in een gezond eetpatroon. Wat je kunt gebruiken? Bijvoorbeeld avocado, pompoenpitten, noten of pinda/notenpasta.

4. Iets vloeibaars

Simpelweg water is prima, maar ook kokoswater, yoghurt en melk smaken heerlijk in een smoothie.

5. Finishing touch

Voor een frisse touch kun je een scheutje citroen- of limoensap toevoegen. Wil je een zoete smoothie? Voeg dan een eetlepel honing, een theelepel acai poeder of een paar dadels toe.

Zo simpel is het!gezonde smoothie recepten

Smoothierecepten

Nu ben ik niet de enige Followfitgirl die dol op smoothies is. Kijk maar:

Nu ik het toch over smoothies heb, een smoothiebowl vind ik ook onweerstaanbaar lekker!

Liefs Lianne

Wil jij lekker thuis trainen voor een fitte body & een realty mind? Dan is het nieuwe online programma HelloNewYou.nl van Marlou echt iets voor jou!

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.