Goedkoop fashionable sportkleding scoren doe je zo!

Goedkoop fashionable sportkleding kopen zonder veel geld uit te geven? Het kan! Sterker nog: het móet! Sporten moet bereikbaar zijn voor elk budget. Eerder deelde Anouk recepten van gezonde maaltijden die haalbaar zijn voor elke portemonnee. En ook Eva heeft tips voor studenten, die het vaak ook met een tiny budget moeten stellen. In dit blog geef ik vier tips voor het besparen op het kopen van sportkleding.

Goedkoop fashionable sportkleding scoren doe je zo!

Tip 1: Ga voor tweedehands

Via United Wardrobe bijvoorbeeld! Dit is een website waar kleren verkocht worden die tweedehands zijn. Soms nog nooit gedragen of net nieuw! Ben jij nou opzoek naar een hippe Nike sportbroek of die fijne sneakers? Je vindt het allemaal bij United Wardrobe. Fijn aan deze shop is dat de verkoper pas zijn/haar geld krijgt als je de items ook daadwerkelijk hebt ontvangen. Extra veilig dus. ‘Onze’ oude vertrouwde Markplaats blijft trouwens ook nog steeds een fijne plek voor het kopen van tweedehands sportkleding.

Bonustip: Weet je wat ook leuk is? Bezoek eens een closet sale van een (fit) blogger!

Tip 2: Shop goedkoop fashionable sportkleding in de sale of met shopkorting

Ga je liever voor nieuwe kleding? Shop in de sale! Of shop met korting zoals op de shopkorting website. Zo kan je bijvoorbeeld deze Kortingscode Bonprix gebruiken. Fashionable sportkleding met korting kopen is natuurlijk het leukste wat er is!

Tip 3: Leen sportkleding

Ga je voor het eerst een sport beoefenen maar weet je nog niet zeker of het wat voor je is? Kijk of je je outfit en benodigdheden kunt lenen van iemand voordat je ze aanschaft. Ga je boxen bijvoorbeeld? Dan kan het zijn dat je de boxhandschoenen en scheenbeschermers kunt lenen van je sportschool. Ook is het handig als je regelmatig van outfit swapt om iemand in de buurt te hebben die dezelfde maat heeft als jij. Zo kan je kleding van elkaar lenen, zonder dat je alles zelf hoeft aan te schaffen.

 

Goedkoop fashionable sportkleding

Tip 4: Ga op zoek naar goedkope winkels (waar je misschien niet snel aan denkt)

Oké, voor buitensporten denk je misschien wel aan Decathlon maar ook voor fitgirls hebben ze hier een leuk aanbod. De tops die wij dragen op deze headerfoto bijvoorbeeld! Maar ook heb ik eens de sportkleding van de Lidl getest, daar ben ik ook tevreden over!

Hoe pak jij het aan?

Deze tips heb ik samengesteld met input van onze student Michelle, die graag haar kleding via United Wardrobe shopt. Met deze tips hoef je dus niet veel geld uit te geven aan een nieuwe outfit en loop je er tóch fashionable erbij. Michelle heeft ook tips voor je hoe je goedkoop kunt sporten, dus stay tuned!

X Ana

Ook goedkoop: Fitgirl Smoothie Bootie Guide! Doe je mee?

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.