Happy New You Challenge – doe je mee?

Het is weer tijd voor een nieuwe challenge girls! Voor 2017 heb je vast een aantal goede voornemens en wat ons betreft hoort fit blijven hier zeker bij! Daarom organiseren wij de Happy New You Challenge. Are you in?

Wat houdt deze challenge in?

Jij wilt toch ook je doelen bereiken voor 2017? Daar gaat het om bij deze Challenge! We hebben complete circuit trainingen samengesteld die je vanuit huis mee kunt doen. Daarnaast komen er verschillende workout video’s online zodat je live mee kunt doen. Naast workouts besteden we dus ook aandacht aan mindfulness en motivatie. En uiteraard zorgen we voor de nodige inspiratie voor healthy food met ons kant en klare voedingsschema. Het belooft een SUPER leuke challenge te worden, wij kunnen niet wachten!

De challenge duurt in totaal acht weken en wanneer je je nu inschrijft ontvang je begin januari de challenge calendar voor week 1 in je inbox.

HAPPY NEW YOU CHALLENGE

Wil je meedoen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief (als je dat nog niet hebt gedaan) zodat wij het schema voor week 1 naar je kunnen mailen. Daarnaast is het bij deze challenge van belang dat je je aanmeldt voor het evenement op Facebook. Hier worden tijdens de challenge belangrijke berichten gedeeld en via deze pagina kunnen we elkaar blijven motiveren!

Schrijf je in!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de kalender voor week 1 begin januari in je inbox! (check ook voor de zekerheid je spambox)
 

happy new you challenge

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
goede voornemens manon
Mijn goede voornemens voor 2017

Het jaar is bijna voorbij. Veel mensen stellen goede voornemens voor het nieuwe jaar op.  Normaal heb ik helemaal niks...

Sluiten