6 X Healthy eten voor mensen die niet van salades houden

Een gezonde, groene salade met allerlei gezonde ingrediënten klinkt voor meerdere mensen als muziek in de oren. Want ja, de meesten van ons houden wel van healthy eten zoals een salade. Maar toch kan het in de winterperiode soms minder aantrekkelijk zijn om een koude salade klaar te maken. Het liefst hebben we toch wel healthy eten maar dan wel iets warms tijdens de wintermaanden. Of misschien ben je geen fan van healthy salades en kies je liever voor ander healthy eten dat geen groene blaadjes bevat. Om deze redenen hebben we zes recepten met healthy eten voor mensen die niet van salades houden of er in de wintermaanden gewoonweg geen zin in hebben.

1. Courgetti met home made pesto

healthy eten

Klik voor het volledige recept hier. 

2. Zalm met groene asperges

healthy eten

Zalm uit de oven met groene asperges. Dit heerlijke gerecht plus nog twee andere lekkere gerechten met zalm vind je hier.

3. Quesadilla’s met spinazie

healthy eten

Bij het zien van deze quesadilla’s met spinazie beginnen wij spontaan te watertanden! Je maakt de quesadilla’s nu makkelijk zelf met dit recept.

4. Kip kerrie à la the Fitgirls

healthy eten

Fitgirl Ana weet wel wat voor healthy eten lekker is. Ze heeft onlangs ook deze heerlijke kip kerrie gemaakt! Je leest hier hoe je het zelf kan maken.

5. Broccoli soep

healthy eten

Niet alleen hebben we een heerlijk recept voor de lekkerste broccoli soep, we hebben ook alle voordelen van broccoli voor je uitgezocht!

6. Noodles met geroosterde teriyaki champignons

healthy eten

Deze noodles zien er echt uit als een feestje! Benieuwd hoe je dit zelf maakt? Klik hier.

Met deze zes gerechten hebben de salade dislikers voortaan genoeg keuze. Welk van dit healthy eten spreekt jou het meest aan? Wij zijn erg benieuwd! Laat ons in de reacties hier onder weten welk healthy eten jouw favoriet is!

Of ben je gewoon niet zo goed in het maken van salades? Lees dan Salade maken voor dummies!

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

  • […] Ik doe braaf mee met alle miljoen andere Nederlanders die als goede voornemen ‘gezond eten’ hebben. Niet omdat ik origineel denk te zijn uiteraard, maar omdat het na een veel te lekkere decembermaand wel weer tijd is voor een beetje balansen. In de zomermaanden lukt me dit gek genoeg veel beter, omdat ik dan iedere avond het liefst een frisse (en koolhydraatarme) salade op tafel tover. Nu met deze koude dagen moet ik daar niet aandenken en heb ik veel meer behoefte aan een stevige, warme maaltijd. Dit hoeft gelukkig niet meteen te betekenen dat je automatisch voor een koolydratenbom kiest, want ook zonder salades heb je genoeg mogelijkheden voor een gezond avondmaal met een flinke portie groenten. Ons zusje Followfitgirls.com ging op zoek naar verantwoorde diners die bijzonder goed smaken in de wintermaanden. Je bekijkt het artikel hier. […]

Reageren

Your email address will not be published.